Η ασύλληπτη ντρίπλα του Βίκτορ Οσίμεν από διαφορετικές λήψεις την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή (vids)

Βίκτορ Οσίμεν

i

PrtScr

Η ασύλληπτη ντρίπλα του Βίκτορ Οσίμεν από διαφορετικές λήψεις την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή (vids)

Κώστας Τόπας 08:46 - 17.12.2023

Η ασύλληπτη ντρίπλα του Βίκτορ Οσίμεν στον αγώνα με την Κάλιαρι αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στα ιταλικά Μέσα.

Μετά από δύο σερί ήττες από Ίντερ και Γιουβέντους, η Νάπολι έχοντας εξασφαλίσει την Τετάρτη (13/12) την πρόκρισή της στους «16» του Champions League «απάντησε» με νίκη και στην 16η αγωνιστική της Serie A, καθώς επικράτησε της Κάλιαρι με 2-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Ενας εκ των πρωταγωνιστών των «παρτενοπέι» ήταν ο Βίκτορ Οσίμεν, ο οποίος έβγαλε μια ασίστ σπάνιας ομορφιάς. Ο Νιγηριανός έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των φιλοξενούμενων, περνώντας τέσσερις παίκτες με τρομερή ντρίπλα σε κλειστό χώρο, έδωσε στον Κβαρατσκέλια και εκείνος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1.

Ο Όσιμεν αναδείχθηκε πριν από λίγες ημέρες ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Αφρική λόγω της τρομερής σεζόν που έκανε πέρσι, οδηγώντας την ομάδα του μαζί με τον «Κβάρα» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στα προημιτελικά του Champions League.

Οπως είναι λογικό, το όνομά του βρίσκεται ψηλά στις λίστες όλων τον κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης και ίσως το φορμάρισμα του στο τέλος της χρονιάς αποτελέσει άλλη μία αφορμή για να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη.

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!