Επιστροφή στις νίκες για τη Νάπολι, 2-1 την Κάλιαρι
i

©Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Επιστροφή στις νίκες για τη Νάπολι, 2-1 την Κάλιαρι

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:03 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 16.12.2023

Η Νάπολι λύγισε την Κάλιαρι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και πήρε την τρίτη της νίκη σε οκτώ ματς στη φετινή Serie A.

Μετά από δύο σερί ήττες από τις Ίντερ και Γιουβέντους, η Νάπολι έχοντας εξασφαλίσει την Τετάρτη (13/12) την πρόκρισή της στους «16» του Champions League «απάντησε» με νίκη και στην 16η αγωνιστική της Serie A, καθώς επικράτησε της Κάλιαρι με 2-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι είναι στην 16η θέση με 13 πόντους. 

Μετά από ένα «φτωχό» θέαμα και φάσεις πρώτο ημίχρονο, η μάχη «άναψε» στο δεύτερο μέρος, όπου όλα έγιναν μέσα σε 7 λεπτά. Στο 69ο λεπτό, ο Μάριο Ρούι βρήκε τον Βίκτορ Οσιμέν μέσα στη περιοχή και με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. 

Τρία λεπτά μετά ο Λεονάρντο Παβολέτι εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Ζίτο Λουβούμπο και με εκπληκτικό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, ενώ στο 75ο λεπτό ο Οσιμέν δημιούργησε για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια και με κοντινό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους «παρτενοπέι». Κάπως έτσι η Νάπολι ανέβηκε στην πρώτη τετράδα κι εντός των «εισιτηρίων» του επόμενου Champions League.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (17ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ