Οταν Μέσι και Μαραντόνα ήταν συμπαίκτες στους all-stars της Αργεντινής (vid)
i

Λιονέλ Μέσι & Ντιέγκο Μαραντόνα/©Intime

Οταν Μέσι και Μαραντόνα ήταν συμπαίκτες στους all-stars της Αργεντινής (vid)

Κώστας Τόπας 15:18 - 21.12.2022

Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Μαραντόνα υπήρξαν συμπαίκτες μονάχα μια φορά σε μια τύπου... εθνική Αργεντινής!

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, πέρασε στο Πάνθεον των μεγάλων του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πιο σημαντικό τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του. Φυσικά, ο Αργεντινός αστέρας δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει το τρόπαιο στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Ο Μέσι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο χρόνια και θα ανανεώσει με την Παρί»
LIGUE 1

13:30 - 21.12.2022

«Ο Μέσι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο χρόνια και θα ανανεώσει με την Παρί»

Αισιόδοξοι είναι στην Ισπανία, για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια. Τι αναφέρουν για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αλλωστε, λίγο πριν ο Μοντιέλ εκτελέσει το τελευταίο πέναλτι στον τελικό με την Γαλλία, ο «Pulga» σήκωσε το βλέμμα προς τον ουρανό και «μίλησε» στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι δύο θρύλοι πια του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου είχαν αγωνιστεί μαζί ως συμπαίκτες για μια και μόνη φορά το 2005!Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς είχε διεξαχθεί ένας φιλανθρωπικός αγώνας στην Αργεντινή και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, στα 45 του κλήθηκε να συμμετάσχει για φιλανθρωπικό σκοπό, έχοντας σταματήσει το ποδόσφαιρο το 1997. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν τότε στα 18 του, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην Μπαρτσελόνα, με την οποία αργότερα έμελλε να μεγαλουργήσει.

Μάλιστα, στο 34ο λεπτό αυτού του αγώνα, λίγο έλειψε ο Λιονέλ Μέσι να βρει και δίχτυα, από ασίστ του Ντιέγκο, αλλά το σουτ του πρώτου το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Μέσι και Μαραντόνα συνεργάστηκαν μεταξύ 2008 και 2010, όταν ο «Ντιεγκίτο» ήταν προπονητής της «Αλμπισελέστε».