«Ο Μέσι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο χρόνια και θα ανανεώσει με την Παρί»
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

«Ο Μέσι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο χρόνια και θα ανανεώσει με την Παρί»

Κώστας Τόπας 13:30 - 21.12.2022

Αισιόδοξοι είναι στην Ισπανία, για το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια. Τι αναφέρουν για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής, έχοντας κατακτήσει το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αλλά και τα... πάντα στην καριέρα του. Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», αποκαλύπτει τα σχέδια που έχει ο «Pulga» σχετικά με την καριέρα του αλλά και με το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό δημοσίευμα τονίζει ότι ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για τουλάχιστον δύο χρόνια και όλα δείχνουν ότι θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Στο δημοσίευμά της η «Mundo Deportivo» καταλήγει λέγοντας πως στη συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο και η πρόθεση των Παριζιάνων είναι ξεκάθαρη. Να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Μέσι.

Σιγή ιχθύος από την Μπαρτσελόνα

Από την άλλη στην Μπαρτσελόνα επικρατεί απόλυτη σιωπή για την επιλογή απόκτησης του Λιονέλ Μέσι. Πριν από περίπου ένα μήνα, οι «μπλαουγκράνα» πήραν την απόφαση να μην προχωρήσουν στην επιστροφή του «Λίο», ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν ενθουσιασμένος στην ιδέα της επιστροφής του στο «Καμπ Νόου».

Στην Ισπανία μάλιστα θεωρούν βέβαιο ότι οι Καταλανοί δεν θα επιδιώξουν το προσεχές καλοκαίρι να έρθουν σε επαφές με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, για μία πιθανή επανένωση.