Το οριστικό «αντίο» της Γουλβς στον Ότο - Αύριο (27/1) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Τζόνι Ότο

i

© PrtScr

Το οριστικό «αντίο» της Γουλβς στον Ότο - Αύριο (27/1) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:42 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 26.01.2024

Με μία ανακοίνωση, η οποία συνοδεύτηκε από τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Γουλβς, Ματ Χομπς, ο σύλλογος της Αγγλίας αποχαιρέτησε τον Γιόνι Ότο.

Ο Γιόνι Ότο αποτελεί παρελθόν από τη Γουλβς και με τη «βούλα»!

Ο Ισπανός μπακ έμεινε ελεύθερος και πλέον είναι έτοιμος για το ταξίδι του στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 1.5 έτους με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί αρχικά η άφιξη του παίκτη να είχε προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή (26/1), αλλά αυτή πήρε παράταση μίας ημέρας. Λόγω της καθυστέρησης εξαιτίας γραφειοκρατικών θεμάτων αναφορικά με την ελευθερία του από τη Γουλβς, ο παίκτης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (27/1) με πτήση που θα φτάσει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 23:15!

Η ανακοίνωση της Γουλβς:

«Ο Γιόνι αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 5.5 χρόνια κοινής πορείας με την Γουλβς. Ο Ισπανός είναι πλέον ελεύθερος να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε κοινή συναίνεση. Ο αμυντικός ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας που τερμάτισε έβδομη σε διαδοχικές σεζόν στην Premier League με συναρπαστικά ταξίδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και στον προημιτελικό του Europa League».

Ο αθλητικός διευθυντής της Γουλβς, Ματ Χομπς, δήλωσε: «Ο Γιόνι δεν έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε θέλει να πάει να παίξει και είμαστε στην ευχάριστη θέση να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία. Ήταν ένας μεγάλος υπηρέτης για εμάς, γι' αυτό προσπαθήσαμε να του το κάνουμε το συντομότερο δυνατό.

Ήταν μέρος της πιο επιτυχημένης ομάδας που είχαμε, οπότε θα θυμόμαστε τον Γιόνι ως ένα σημαντικό κομμάτι της. Κάθε ομάδα χρειάζεται παίκτες που ο προπονητής ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να πάρει. Μεγάλωσε ένα παιδί εδώ και απέκτησε ένα ακόμη. Αγάπησε την πόλη. Όταν φτιάχνεις μια ομάδα, είναι πολύ σημαντικό».