«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μίκαελ Μάλσα» - Το ελληνικό παρελθόν του 28χρονου μέσου

Μίκαελ Μάλσα

i

© Intime

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μίκαελ Μάλσα» - Το ελληνικό παρελθόν του 28χρονου μέσου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:45 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 26.01.2024

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο παλιός μας γνώριμος Μίκαελ Μάλσα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Ισπανία.

Μετά τη μεταγραφή του Ότο η οποία θεωρείται κλεισμένη, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει δείξει ενδιαφέρον και για άλλους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα (26/1) της «Pucelafichajes», ο Μίκαελ Μάλσα βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα... χείλη. 

Ο 28χρονος Γάλλος μέσος ανήκει στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2026. Επίσης, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ισπανίας, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχές του τη φετινή σεζόν (4 συμμετοχές).

Να θυμίσουμε πως ο αμυντικός χαφ έχει περάσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Πλατανιά το 2018, με τη μορφή δανεισμού από την Φορτούνα Σιτάρντ. Με την ομάδα της Κρήτης μέτρησε συνολικά 14 εμφανίσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Ο ΠΑΟΚ αναζητά αμυντικό χαφ στη φετινή χειμερινή αγορά και ένας από τους παίκτες της ατζέντας του είναι ο παίκτης της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Μίκαελ Μάλσα. Ο Παριζιάνος έχει αρκετές προτάσεις στο τραπέζι, πρόθεσή του είναι να φύγει από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει επιλέξει καμία από τις διαθέσιμες ομάδες. 

Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται πολύ για τον παίκτη, θα ήταν ακόμη διατεθειμένη να αγοράσει τα δικαιώματα του για να τον αποκτήσει, η πρόθεση της ελληνικής ομάδας θα ήταν να υπογράψει τον παίκτη χωρίς καταβολή χρημάτων και να συμπεριλάβει μια σειρά από μεταβλητές στις οποίες, εάν πληρούνταν, θα πλήρωναν ορισμένα ποσά στην ομάδα. Επιπλέον η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα κρατούσε επίσης ένα ποσοστό μιας υποθετικής μελλοντικής πώλησης. 

Ο Μάλσα δεν έχει αποφασίσει ακόμα, έχει προτάσεις από Τουρκία, ΗΠΑ, Κύπρο, Γαλλικό Δεύτερο και Ισπανία».