Κάτι... ψήνεται για Εκόνγκ

Εκόνγκ

i

© Intime

Κάτι... ψήνεται για Εκόνγκ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:07 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 18.05.2024

Ο ΠΑΟΚ και ο ατζέντης του δουλεύουν το μέλλον του παίκτη μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ παραμένει εκτός, καθώς δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει ακόμη στο πρόγραμμα των υπολοίπων μετά την εγχείρηση του.

Θυμίζουμε πως ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με θλάση τρίτου βαθμού, καθώς αγωνίστηκε τραυματίας σε όλο το τουρνουά. Για να αποκατασταθεί αυτό το θέμα χρειάστηκε... νυστέρι και ακόμη συνεχίζει το δικό του ειδικό πρόγραμμα.

Είναι σαφές πως ο Εκόνγκ δεν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ με τα τωρινά δεδομένα και ήδη γίνεται προσπάθεια το καλοκαίρι οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν. Μάλιστα, τόσο ο Δικέφαλος, όσο και ο ατζέντης του παίκτη προσπαθούν να βρουν πρόταση για τον παίκτη.

Μίχελ: «Αν με ψήφιζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις Ευρωεκλογές θα έπαιρνα σίγουρα 15.000 ψήφους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:27 - 03.05.2024

Μίχελ: «Αν με ψήφιζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στις Ευρωεκλογές θα έπαιρνα σίγουρα 15.000 ψήφους»

Ο Λούμπος Μίχελ κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και σε συνέντευξη που έδωσε στο Metropolis ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα έπαιρνε σίγουρα 15.000 ψήφους αν μπορούσαν να τον ψηφίσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Για την ώρα η αγορά της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ είναι αυτή που δουλεύουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να βγάλουν τη... χασούρα από μια επιλογή που δεν βγήκε σε καμία περίπτωση. Όσον αφορά την πιθανότητα λύσης του συμβολαίου του παίκτη κοινή συναινέσει, είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν το επιθυμεί.

Μάλιστα, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Άλι Σαμάτα, καθώς ούτε ο Τανζανός είναι στα πλάνα για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν, αφού η προσφορά του στο επιθετικό κομμάτι είναι σχεδόν μηδενική.