Ξανά ατομικό για τον Σάστρε

Σάστρε

i

© Intime

Ξανά ατομικό για τον Σάστρε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:11 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 17.05.2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με φόντο την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Σάστρε να παραμένει στα «πιτς».

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Ζόαν Σάστρε, παραμένει στα «πιτς»!

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, το σημερινό (2/5) πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ισπανός μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι υποβλήθηκε σε θεραπεία

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Την ευκαιρία να δουλέψουν, χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγώνων, έχουν στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου και θέλουν να το εκμεταλλευτούν, προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τα τρία τελευταία της σεζόν.

To πρόγραμμα της Μ.Πέμπτης (02.05) ήταν αφιερωμένο στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Μ.Παρασκευή (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε πως ο ΠΑΟΚ... γλίτωσε την τιμωρία για τις φθορές στο ΔΑΚ - Αποκαταστάθηκαν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ

Ο ΠΑΟΚ είχε κληθεί από τη ΔΕΑΒ για τις φθορές που προξενήθηκαν στο «Αθανάσιος Διάκος», στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Μέσω ανακοίνωσης ωστόσο, το εν λόγω όργανο γνωστοποίησε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα έρθει αντιμέτωπη με κάποια τιμωρία, καθώς κρίθηκαν ως μικρής σημασίας και μάλιστα αποκαταστάθηκαν πλήρως από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: Με την υπ’ αριθμ. 24/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ, αποφασίστηκε η μη επιβολή διοικητικής κύρωσης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σοβαρά φαινόμενα βίας που φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους του κατά την αθλητική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις 24/4/2024, για τα playoffs του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1 2023/2024 καθώς κρίθηκε ότι οι προξενηθείσες φθορές στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ήταν περιορισμένης έκτασης και μικρής αξίας και δεν συνιστούν συνακολούθως σοβαρά φαινόμενα βίας όπως αξιώνει η διάταξη του αρ. 9 του ν. 5085/2024 για την κατάφαση της, ενώ οι φθορές αποκαταστάθηκαν πλήρως, ολοσχερώς και εγκαίρως από την εγκαλούμενη ΠΑΕ».