Ο προπονητής της Γουλβς για Ότο και ΠΑΟΚ: «Είναι κοντά σε ένα deal που θα είναι καλό για εκείνον»

O Τζόναθαν Ότο

i

© PS Youtube

Ο προπονητής της Γουλβς για Ότο και ΠΑΟΚ: «Είναι κοντά σε ένα deal που θα είναι καλό για εκείνον»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:34 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 25.01.2024

Ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο ΄Νιλ, κατά τη διάρκεια της σημερινής (25/1) συνέντευξης Τύπου σχολίασε τη μεταγραφή του Γιόνι Ότο, τονίζοντας πως «είναι κοντά σε ένα deal που θα είναι καλό για εκείνον».

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη πρώτη του μεταγραφή εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου. 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή (26/1) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, έχοντας νωρίτερα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Γουλβς

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών επιτεύχθηκε με συμφωνία για τον επόμενο 1,5 χρόνο, και ο Γιόνι έχει αναλάβει μαζί με τον Μεξικανό ατζέντη του να λύσει το συμβόλαιό του με τη Γουλβς.

Μάλιστα ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Γκάρι Ο ΄Νιλ, κατά τη διάρκεια της σημερινής (25/1) συνέντευξης Τύπου σχολίασε τη μεταγραφή του Ισπανού ποδοσφαιριστή, λέγοντας: 

«Ο Γιόνι είναι κοντά σε ένα deal που θα είναι καλό για εκείνον, γιατί θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Όλοι θυμούνται πόσο φανταστικός παίκτης ήταν για το κλαμπ. 

Αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα επιστρέψει πίσω στην ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν βλέπω άλλους παίκτες να φεύγουν κι αν δεν αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα, δεν θα προσθέσουμε κάποιον στο ρόστερ», κατέληξε ο τεχνικός των «λύκων».

Ο Γκάρι Ο΄Νιλ του έχει δώσει δυο συμμετοχές ως βασικό στο Κύπελλο με Μπλάκπουλ και Ίπσουιτς και μόλις μια τετράλεπτη ως αλλαγή στην Premier League στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι

Τη περασμένη σεζόν με τον Μπρούνο Λάζ στην τεχνική ηγεσία της Γουλβς ο Ισπανός αγωνίστηκε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ξεκινώντας βασικός σε 14 από τους 18 αγώνες που έπαιξε στο αγγλικό πρωτάθλημα.