Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με φόντο τον Παναθηναϊκό - Ξανά εκτός ο Βιεϊρίνια

Βιεϊρίνια

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με φόντο τον Παναθηναϊκό - Ξανά εκτός ο Βιεϊρίνια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:03 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 25.01.2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να δουλεύει ατομικά στο γήπεδο για ακόμη μία μέρα.

Την ερχόμενη Κυριακή (28/1), όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν (20:30) για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση. Ενόψει και του ντέρμπι, ο Δικέφαλος συνεχίζει την προετοιμασία του, με το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια να είναι το μοναδικό που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.

Η σημερινή (25/1) προπόνηση ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στην επιθετική τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: 

«Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (25.01) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. 

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ: Ο Σαμάτα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλλά με... ενοχλήσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:11 - 25.01.2024

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ: Ο Σαμάτα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλλά με... ενοχλήσεις

Η Τανζανία γνώρισε τον αποκλεισμό από το Copa Africa κι έτσι ο Σαμάτα είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, όμως η κατάσταση του Αφρικανού επιθετικού έχει προκαλέσει ανησυχία στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ.

Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στην επιθετική τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Παρασκευή (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».