Ανησυχία στον ΠΑΟΚ: Ο Σαμάτα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλλά με... ενοχλήσεις

Σαμάτα

i

© intime

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ: Ο Σαμάτα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλλά με... ενοχλήσεις

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:11 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 25.01.2024

Η Τανζανία γνώρισε τον αποκλεισμό από το Copa Africa κι έτσι ο Σαμάτα είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, όμως η κατάσταση του Αφρικανού επιθετικού έχει προκαλέσει ανησυχία στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ.

Η Τανζανία έμεινε στην ισοπαλία με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (0-0) στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Copa Africa, αποκλείστηκε κι έτσι ο Αλί Σαμάτα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. 

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 86 λεπτά στον «τελικό» της χώρας του, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και στο τέλος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο ίδιος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα, με το ιατρικό τιμ της Τανζανίας να σπεύδει αμέσως πάνω του για τις πρώτες βοήθειες. 

Ο φορ του Δικεφάλου δεν κατάφερε να συνεχίσει το παιχνίδι κι έτσι έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν άμεσα την ενσωμάτωσή του, με σκοπό να εκτιμηθεί η κατάσταση του και το κατά πόσο είναι έτοιμος να μπει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα «βουνό». Την ερχόμενη Κυριακή (28/1) θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της Τούμπας, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο Περιστέρι και τα δύο διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.