Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ότο στον ΠΑΟΚ!

Τζόνι Ότο

i

© PrtScr

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ότο στον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:36 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 25.01.2024

ΠΑΟΚ και Γουλβς τα βρήκαν σε όλα για τη μεταγραφή του Ότο κι έτσι ο Ισπανός μπακ αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα και με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Τζόνι Ότο στον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να τα βρίσκουν σε όλα με τη Γουλβς και τον παίκτη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (26/1), με σκοπό να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ που θα έχει διάρκεια για 1,5 χρόνο, με οψιόν για μια ακόμη σεζόν.

Τη συγκεκριμένη είδη επιβεβαίωσε μέσα από τον λογαριασμό του στα social media και ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ανέφερε πως ο παίκτης αποχωρεί από τη Γουλβς και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά στο «who is who» του Ισπανού, πρόκειται για έναν μπακ με ευχέρεια να καλύψει και τις δύο πλευρές της άμυνας και με σημαντική εμπειρία στο υψηλό επίπεδο, αφού μετρά τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε Premier League και La Liga, ενώ έχει φορέσει σε τρεις περιπτώσεις και τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας.

Από τη Γουλβς έχει τεθεί εκτός πλάνων τη φετινή σεζόν ενώ τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε βασικό γρανάζι του rotation των «λύκων».