Ο Νέλσον Ολιβέιρα ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» κι επίσημα

Ολιβέιρα

i

© PrtScr

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» κι επίσημα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:00 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 25.01.2024

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, επέστρεψε στην Πορτογαλία μετά από επτά χρόνια.

Επαναπατρισμός για τον Νέλσον Ολιβέιρα!

Ο πολύπειρος φορ ανακοινώθηκε από τη Βιτόρια Γκιμαράες κι έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του έπειτα από επτά χρόνια.

Η Γκιμαράες αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 36 βαθμούς. Ισοβαθμεί με την Μπράγκα και είναι μέσα στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο 32χρονος επιθετικός αποχώρησε το 2016 από την Μπενφίκα για λογαριασμό της Νόριτς, ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τη Ρέντινγκ, ενώ άφησε το στίγμα του και στη χώρα μας αγωνιζόμενος με τη φανέλα των δύο Δικεφάλων.

Μετά την αποδέσμευση του από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Ολιβέιρα συνέχισε στην Τουρκία για χάρη της Κόνιασπορ. Η σεζόν του εκεί δεν εξελίσσεται ιδανικά, με τον ίδιο να μετρά 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας, δίχως γκολ και με μία μόλις ασίστ.

Υπενθυμίζεται πως ο Νέλσον Ολιβέιρα ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ τον Ιούλιο του 2019. Αγωνίστηκε σε 70 ματς και πέτυχε 26 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δύο χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2021, εντάχθηκε στους Θεσσαλονικείς ως ελεύθερος. Με τους ασπρόμαυρους μέτρησε 45 συμμετοχές με 10 γκολ και τέσσερις ασίστ, πριν αφεθεί ξανά ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι.