Η... φαρμακερή ατάκα του Αλμέιδα για Μπακασετα: «Και ποιον να βγάλω;»

Η... φαρμακερή ατάκα του Αλμέιδα για Μπακασετα: «Και ποιον να βγάλω;»

Κώστας Τσίλης 21:05 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 24.01.2024

Ο Αλμέιδα ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Μπακασέτα και έδωσε μια απολύτως ξεκάθαρη απάντηση για το πως το αντιμετώπισε η ΑΕΚ.

Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να αφορά τον τρόπο που λειτουργεί και κινείται η ΑΕΚ, που ο Ματίας Αλμέιδα είτε να αρνείται να το συζητήσει, είτε να μην δίνει ένα ξεκάθαρο στίγμα. Στην κουβέντα που έγινε σήμερα με τους ρεπόρτερ της Ένωσης, στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Τάσου Μπακασέτα. Για το εάν η ΑΕΚ μπήκε στην διαδικασία να ασχοληθεί με την περίπτωση του νυν πλέον παίκτη του Παναθηναϊκού. Με δεδομένο μάλιστα, πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που το όνομα του υπήρχε πάντα εντός της οικογένειας της ΑΕΚ. Και ο Αλμέιδα ήταν απολύτως ξεκάθαρος και ειλικρινής.

Ο Αλμέιδα για τις μεταγραφές της ΑΕΚ τον Γενάρη και το συμβόλαιο του Αραούχο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:01 - 24.01.2024

Ο Αλμέιδα για τις μεταγραφές της ΑΕΚ τον Γενάρη και το συμβόλαιο του Αραούχο

Στο τραπέζι και μάλιστα με λεπτομέρειες, έβαλε ο Αλμέιδα τον τρόπο που η ΑΕΚ κινείται και τώρα στην χειμερινή μεταγραφική αγορά, αλλά ακόμα και το πως θα κινηθεί το καλοκαίρι, ενώ απάντησε και για την περίπτωση του συμβολαίου του Αραούχο

Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε λόγο για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ενώ δεν έκρυψε πως το όνομα του ακουγόταν στο περιβάλλον της ομάδας. Όμως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ και τις επιλογές που ο Αλμέιδα έχει στα χέρια του, δεν υπήρχε ζήτημα να μπει στην διαδικασία να ασχοληθεί μεταγραφικά με την περίπτωση του Μπακασέτα.

«Ναι ακούστηκε το όνομά του, αλλά προφανώς, όπως είπα και πριν, με αυτό το ρόστερ, τόσο γεμάτο, ποιον να βγάλεις, ποιος να φύγει; Εγώ ποτέ δεν ήρθα σε επαφή μαζί του κι εδώ λειτουργούμε με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Η διοίκηση ψάχνει ποδοσφαιριστές, τους περνούν σε εμένα, τους βλέπω, με ρωτούν αν μου αρέσουν ή όχι, έχουμε "διαμάχες" για τους ποδοσφαιριστές και αυτός που παίρνει τηλέφωνο τον παίκτη, είμαι εγώ (σ.σ. για εκδήλωση ενδιαφέροντος και όχι για την οικονομική διαπραγμάτευση). 

Οπότε, όσο οι παίκτες δεν έχουν μιλήσει μαζί μου, θα δεχθούν κλήσεις από κάποιους, αλλά σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται η ομάδα και έτσι είναι ο τρόπος που δουλεύουμε από την ημέρα που έχω έρθει. Έτσι νιώθω πιο άνετα και είναι και πιο πιστευτό. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Μπακασέτας, προφανώς».