Συγκινητικός Ότο Ρεχάγκελ: Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά (vid)

Συγκινητικός Ότο Ρεχάγκελ: Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο σε άπταιστα ελληνικά (vid)

Sportal newsroom 22:42 - 07.02.2024

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης στην εκπομπή EQ του ACTION 24 ο Ότο Ρεχάγκελ τραγούδησε τον εθνικό ύμνο. δείχνοντας για ακόμη μία φορά το «δέσιμο» του με την Ελλάδα.

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία με την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2004 ο Ότο Ρεχάγκελ είναι δεδομένο πως έχει συνδέσει το όνομά του με τη χώρα μας.

Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τη μυθική πορεία της Εθνικής μας ομάδας, που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το Euro. Μία επιτυχία που μνημονεύεται για πάντα. Όπως και οι πρωταγωνιστές αυτής.

Και ένας από αυτούς φυσικά ήταν ο Ρεχάγκελ, ο αρχιτέκτονας της μεγαλύτερης διάκρισης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει «δεθεί» με τη χώρα μας και το απέδειξε για ακόμη μία φορά με έναν πολύ όμορφο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο 85χρονος Γερμανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη εκπομπή EQ του Action 24 και στο τέλος της αποφάσισε να τραγουδήσει σε άπταιστα ελληνικά τον εθνικό ύμνο.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }