Τρίποντο κόντρα στην Ουντινέζε για τη Ρόμα μετά από... 11 μέρες
i

Photo by Image Photo Agency/Getty Images

Τρίποντο κόντρα στην Ουντινέζε για τη Ρόμα μετά από... 11 μέρες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:12 - 25.04.2024

Σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε... 11 μέρες μετά την έναρξή του, η Ρόμα επικράτησε της Ουντινέζε με σκορ 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα στο ματς της 32ης αγωνιστικής της Serie A διαμόρφωσε ο Κριστάντε με «buzzer beater» στο 90+5'.

Νίκη κόντρα στην Ουντινέζε πανηγύρισε η Ρόμα (2-1), σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε 11 ημέρες μετά την έναρξή του. Το τρίποντο για τους «τζαλορόσι» πρόσφερε ο Κριστάντε, ο οποίος σκόραρε στο 90+5' στο ματς της 32ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο άρχισε στις 14 Απριλίου, ωστόσο διεκόπη στο 72ο λεπτό, όταν ο Εντικά κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης ξεπέρασε τον κίνδυνο και το ματς ορίστηκε για το βράδυ της Πέμπτης (25/4), με τη Ρόμα τελικά να γιορτάζει στο φινάλε.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε από το λεπτό το οποίο διακόπηκε, με το σκορ μεταξύ των δύο συλλόγων να είναι 1-1. Το 1-0 είχε κάνει ο Περέιρα στο 23', ενώ ο Λουκάκου στο 64ο λεπτό έφερε την ισοφάριση πριν την πρόωρη λήξη του αγώνα. Εν τέλει, το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μπριάν Κριστάντε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντιμπάλα.

Σοκαριστικές σκηνές στο Ουντινέζε - Ρόμα: Σωριάστηκε στο έδαφος ο Εντικά

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 71ο λεπτό στο ματς Ουντινέζε – Ρόμα για την 32η αγωνιστική της Serie A, ο αμυντικός της φιλοξενούμενης, Έβαν Εντικά, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο χτύπημα έπεσε στο χορτάρι, νιώθωντας πόνους στο στήθος. Αμέσως ο διαιτητής έδωσε εντολή να μπουν οι γιατροί.

Του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ο Εντικά έδειξε να ανακτά τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με με φορείο στα αποδυτήρια.

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ντανιέλε ντε Ρόσι, μάλιστα, έφυγε από τον πάγκο για να ελέγξει την κατάσταση της υγείας του παίκτη του. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ιβοριανός έχει τις αισθήσεις του και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα συνεχιζόταν, τελικά οι παίκτες και των δύο ομάδων σε συνεννόηση με τον διαιτητή, αποφάσισαν να διακόψουν το παιχνίδι στο 71ο λεπτό, όταν και ο Εντικά κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.