Ο Εντικά δεν διατρέχει κίνδυνο - Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο Εντικά δεν διατρέχει κίνδυνο - Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο

Sportal newsroom 23:35 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 14.04.2024

Η Ρόμα ενημέρωσε ότι ο Εβάν Εντικά είναι καλά στην υγεία του.

Ευχάριστα νέα για τον Εβάν Εντικά.

Σοκ προκάλεσε στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης Ουντινέζε-Ρόμα, η κατάρρευση του κεντρικού αμυντικού των φιλοξενούμενων Εβάν Εντικά, μία εξέλιξη που είχε αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης με το σκορ στο 1-1.

Ο γεννημένος στο Παρίσι, αλλά διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, 24χρονος στόπερ, ακούμπησε δύο φορές το στήθος του και στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος, προκαλώντας πανικό στο «Φρίουλι». Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε με φορείο, έχοντας, όμως, τις αισθήσεις του.

Ο διαιτητής Παϊρέτο διέκοψε αμέσως το παιχνίδι, επιτρέποντας στους γιατρούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον Εντικά, ο οποίος λίγο αργότερα αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο κάνοντας με την χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του ότι είναι καλύτερα.

Το ματς διακόπηκε οριστικά. Ο προπονητής της Ρόμα Ντανιέλε Ντε Ρόσι, κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια για να τσεκάρει από κοντά την κατάσταση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις.

Η Ρόμα, λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία με τον Εντικά από το νοσοκομείο και ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του, αλλά θα παραμείνει υπό παρακολούθηση, μέχρι να σιγουρευτούν οι γιατροί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δείτε την ανάρτηση της Ρόμα με τον Εντικά στο νοσοκομείο.