Έμειναν... άσφαιρες οι Τορίνο και Γιουβέντους στο ντέρμπι της πόλης
i

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Έμειναν... άσφαιρες οι Τορίνο και Γιουβέντους στο ντέρμπι της πόλης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:06 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 13.04.2024

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους, για την 32η αγωνιστική της Serie A, με το ντέρμπι της πόλης να λήγει έχοντας τελικό αποτέλεσμα 0-0.

Τόσο το Τορίνο όσο και οι Γιουβέντους είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως καμία από τις δύο δεν μπόρεσε να σκοράρει στο ντέρμπι της πόλης. Κάπως έτσι αυτό έληξε ισόπαλο και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Serie A.

Από νωρίς απείλησε η Γιουβέντους, με τον Βλάχοβιτς να κάνει την πρώτη καλή τελική στο 7'. Ακολούθησε η μεγάλη ευκαιρία του Λοκατέλι στο 13' με το σουτ του να περνάει πολύ κοντά από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 31' ο Βλάχοβιτς έφτασε ξανά στο γκολ, με τον Μιλίνκοβιτς - Σάνιτς να τον σταματά εντυπωσιακά. Η πρώτη καλή προσπάθεια για το Τορίνο ήρθε από τον Βλάσιτς, ο οποίος είδε την κεφαλιά του να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Στο 47ο λεπτό το Τορίνο πήρε εν τέλει το προβάδισμα με τον Ζαπάτα, όμως ο Φάμπιο Μαρέσκα έδειξε φάουλ και το τέρμα ακυρώθηκε. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 60', ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σανάμπρια. Στο 74' ο Πολώνος κίπερ σταμάτησε τον Βοϊβόντα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γιλντίζ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Λίγο πριν το τέλος το Τορίνο έμεινε χωρίς προπονητή, με τον Τζούριτς να δέχεται την κόκκινη κάρτα.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: