Απίστευτος Ιρλανδός ευρωβουλευτής εμφανίστηκε με φανέλα της Τορίνο: «Σκ@τ@ στη Γιουβέντους»

Απίστευτος Ιρλανδός ευρωβουλευτής εμφανίστηκε με φανέλα της Τορίνο: «Σκ@τ@ στη Γιουβέντους»

Δημήτρης Χούπης 16:30 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 12.04.2024

Ένας Ιρλανδός ευρωβουλευτής, ο Μικ Γουάλας εμφανίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με φανέλα τη Τορίνο, βρίζοντας παράλληλα τη Γιουβέντους.

Στην πόλη του Τορίνο προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) σε ένα παιχνίδι που η καθεμία έχει διαφορετικό λόγο για τη νίκη. Από τη μία η Τορίνο παίζει για τη θέση της στην Ευρώπη και από την άλλη η «γηραιά κυρία» για να παραμείνει στην τετράδα.

Κάπως έτσι κι ένας Ιρλανδός ευρωβουλευτής, ο Μικ Γουάλας, φαίνεται ότι έχει μπει στο... κλίμα του ντέρμπι. Αφού εμφανίστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με φανέλα της Τορίνο για να εκφωνήσει την ομιλία του και μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αγαπημένη του ομάδα.

Ενώ παράλληλα έβρισε τη «μισητή» αντίπαλο της Τορίνο, Γιουβέντους: «Καλή επιτυχία Τόρο το Σάββατο κόντρα στη Γιουβέντους. Σκ@τ@ στη Γιουβέντους, φόρτσα Τορίνο», ήταν τα λόγια του Ιρλανδού.

Μπορεί λοιπόν το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να θεωρείται ντέρμπι, αλλά στην πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια μόνο ντέρμπι δεν είναι αφού η Γιουβέντους έχει πάρει τα περισσότερα παιχνίδια. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι τελευταία φορά που η Τορίνο πήρε τη νίκη απέναντι στη «γηραιά κυρία» ήταν το 2015, όταν είχε επικρατήσει με 2-1 για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Έκτοτε η Γιουβέντους μετράει 17 νίκες, ενώ άλλα τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.