Η Γιουβέντους καταγγέλλει ρατσιστική κακοποίηση εναντίον του ΜακΚένι: «Ποτέ ξανά»

Γουέστον ΜακΚένι

i

PrtScr

Η Γιουβέντους καταγγέλλει ρατσιστική κακοποίηση εναντίον του ΜακΚένι: «Ποτέ ξανά»

Κώστας Τόπας 10:35 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 05.04.2024

Η Γιουβέντους εξέδωσε ανακοίνωση για τα ρατσιστικά συνθήματα από πλευράς των οπαδών της Λάτσιο κατά του Γουέστον ΜακΚένι.

Η Γιουβέντους καταδίκασε τη ρατσιστική κακοποίηση που υπέστη ο Αμερικανός μέσος της, Γουέστον ΜακΚένι από τους οπαδούς της Λάτσιο, όταν έφυγε από το γήπεδο στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Coppa Italia την περασμένη Τρίτη στο Τορίνο. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης τη στιγμή που ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)
PREMIER LEAGUE

09:52 - 05.04.2024

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)

Από το περιθώριο στη Μάντσεστερ Σίτι και την αμφισβήτηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κόουλ Πάλμερ ζει το όνειρό του στην Τσέλσι, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην μεγάλη ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουβέντους εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: »Η Γιουβέντους σημειώνει το βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα... το οποίο δείχνει τον τόνο των μεροληπτικών συνθημάτων που προέρχονται από τον τομέα των επισκεπτών και απευθύνονται στον Γουέστον ΜακΚένι κατά τη διάρκεια της αλλαγής του».

Η Γιουβέντους συνέχισε: «Μετά την επιβεβαίωση του περιστατικού από τον παίκτη, ο σύλλογος ανακοινώνει ότι έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες που στοχεύουν στην επαλήθευση του τι συνέβη και θα συνεργαστεί πλήρως για τον εντοπισμό των υπευθύνων».

Ο ΜακΚένι εντάχθηκε στη Γιουβέντους από τη Σάλκε τον Αύγουστο του 2020 - αρχικά ως δανεικός - και έχει κάνει 126 εμφανίσεις για τον σύλλογο και από τις δύο πλευρές ενός δανεικού μισής σεζόν με τη Λιντς στην Premier League. Εως τώρα έχει καταγράψει 30 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον ιταλικό σύλλογο αυτή τη σεζόν.

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για την επόμενη μάχη στη Serie A με τη Φιορεντίνα την Κυριακή (07/04, 21:45). Ο δεύτερος αγώνας του Coppa Italia με τη Λάτσιο θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου.