Νέο δημοσίευμα για Λάτσιο και Ιωαννίδη: «Μεγάλη η προσοχή των Ρωμαίων πάνω του»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Νέο δημοσίευμα για Λάτσιο και Ιωαννίδη: «Μεγάλη η προσοχή των Ρωμαίων πάνω του»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:38 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 04.04.2024

Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρει σήμερα και πάλι το ζωηρό ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ανεβάζει τις μετοχές του ολοένα και περισσότερο ο Φώτης Ιωαννίδης. Οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα είναι συγκλονιστικές και χθες ο διεθνής επιθετικός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κι όσο συνεχίζονται αυτές οι εμφανίσεις; Τόσο συνεχίζει να αυξάνεται το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Πριν από λίγες μέρες προέκυψε από την Ιταλία το ενδιαφέρον της Λάτσιο. Και φαίνεται πως οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση του Φώτη Ιωαννίδη και να αποτελέσουν... ανταγωνιστή της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που έχει ξεκαθαρίσει πως έχει τον διεθνή επιθετικό έναν από τους πρώτους στόχους της για αντί - Γιόκερες που φαίνεται πως θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Ιωαννίδη και σύμφωνα με τους Ιταλούς κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως για τον παίκτη υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από τέσσερις ακόμα ευρωπαϊκές ομάδες: Στουτγκάρδη, Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Και αναφέρεται πως είναι μεγάλο ο ανταγωνισμός για τη Λάτσιο στην προσπάθεια που θα κάνει για να τον αποκτήσει.

Τι λέει ο Παναθηναϊκός σε όλα αυτά τα σενάρια και τις φήμες για τον βασικό επιθετικό του; Για την ώρα πως δεν πωλείται. Και αν φτάσει κάποιος σε σημείο να στείλει επίσημη πρόταση, δε θα υπάρξει η παραμικρή κουβέντα με ένα ποσό κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως και περισσότερα. Αυτή είναι ωστόσο η βάση για να ξεκινήσουν συζητήσεις για τον Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό πάντως να είναι διατεθειμένος να κάτσει στο τραπέζι μαζί του για κουβέντα επέκτασης συμβολαίου. Με αναπροσαρμογή και στις αποδοχές του.

Ο Ιωαννίδης είναι το πιο... hot όνομα της ελληνικής αγοράς αυτή τη στιγμή και είναι σίγουρο ότι τους επόμενους μήνες θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί η περίπτωσή του.