«Η Λάτσιο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Η Λάτσιο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:44 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 03.04.2024

Σύμφωνα με ιταλικό Μέσο η Λάτσιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη και όπως υποστηρίζει οι Ρωμαίοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες φαίνεται πως θα παλέψουν για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Μετά τους Πορτογάλους, σύμφωνα με τους οποίους η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου Έλληνα επιθετικού σειρά πήραν οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα, η σελίδα «Il Calcio Lo Si Legge» στη γειτονική χώρα, που ασχολείται με μεταγραφές, αναφέρει ότι: «Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο Νο1 στόχος για την επίθεση της Λάτσιο, η διαπραγμάτευση ξεκίνησε», ενώ προσθέτει ότι γίνεται κουβέντα για deal 13 εκατ. ευρώ, συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους.

Mundo Deportivo: «Σεβίλλη και Αταλάντα εξετάζουν την περίπτωση του Ιωαννίδη»

Φυσικά, θυμίζουμε ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα σε δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ανέγραφε ότι η Σεβίλλη εξετάζει «Το μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου», εννοώντας τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό Φώτη Ιωαννίδη, που θεωρείται η φετινή αίσθηση του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των συγκλονιστικών του αριθμών στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όπου έχει ήδη 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις», ανέφερε συγκεκριμένα το ισπανικό δημοσίευμα.

«Κεραυνοί» Τερίμ για τη διαιτησία: «Κόκκινη στο φάουλ στον Μπερνάρ και δεύτερη κίτρινη στον Κετζιόρα - Ιωαννίδης και Μπακασέτας δύο μέρες δεν μιλούσαν με άλλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:50 - 31.03.2024

«Κεραυνοί» Τερίμ για τη διαιτησία: «Κόκκινη στο φάουλ στον Μπερνάρ και δεύτερη κίτρινη στον Κετζιόρα - Ιωαννίδης και Μπακασέτας δύο μέρες δεν μιλούσαν με άλλους»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ επιτέθηκε στη διαιτησία.

και συνέχιζε: «Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, η Σεβίλλη και η Αταλάντα είναι δύο από τις επιλογές που παρακολουθούν τον 24χρονο επιθετικό για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία κοντεύει να χάσει το μεγάλο αστέρι της Βίκτορ Γκιοκέρες, τον οποίο θέλουν πολλές μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη».

Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει εξαιρετική σεζόν, καθώς μετρά 20 γκολ φέτος κι επτά ασίστ με τον Παναθηναϊκό και η χρηματιστηριακή αξία του υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ

⚽Sportal Studio Live με Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Λαμία