Ζει το όνειρό του ο Μανδάς: Έτοιμος για φανέλα βασικού και για τον ημιτελικό κόντρα στη Γιουβέντους!

Ζει το όνειρό του ο Μανδάς: Έτοιμος για φανέλα βασικού και για τον ημιτελικό κόντρα στη Γιουβέντους!

Sportal newsroom 19:59 - 02.04.2024

Με βασικό τον Χρήστο Μανδά αναμένεται να παραταχθεί η Λάτσιο κόντρα στο Γιουβέντους για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Λάτσιο, έχοντας ως βασικό γκολκίπερ τον Χρήστο Μανδά, κόντρα στη Γιουβέντους για την 30η αγωνιστική της Serie A, με τον Μάρουσιτς να πετυχαίνει «buzzer beater» στο 90+4'. Αυτή ήταν μόλις η τρίτη εμφάνιση του 22χρονου Έλληνα κίπερ με τους «λατσιάλι» στο πρωτάθλημα και το δεύτερο 90λεπτο.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μανδάς έκλεισε έναν μήνα ως ο νούμερο ένα βασικός πορτιέρε της Λάτσιο. Μια άτυχη στιγμή του Ιβάν Προβεδέλ, έκανε τον Μαουρίτσιο Σάρι να ρίξει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε στις 11 Μαρτίου, τον Χρήστο Μανδά, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Serie A. Η συνέχεια ήταν ιδανική για τον πρώην κίπερ του ΟΦΗ, καθώς την αμέσως επόμενη αγωνιστική κατέγραψε το πρώτο του 90λεπτο.

Κόντρα στη Φροζινόνε, το ντεμπούτο του Έλληνα τερματοφύλακα ως βασικός στη Serie A αποδείχτηκε... γούρικο, καθώς η ομάδα του επικράτησε με 3-2. Μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης, ο Χρήστος Μανδάς δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του για τη συνολική του εικόνα. Επειτα ακολούθησε το ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ένα ματς στο οποίο η Λάτσιο κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, με 1-0 και τον 22χρονο πορτιέρε να διατηρεί ανέπαφη την εστία του, έχοντας πάρει γάντια βασικού.

Το βράδυ της Τρίτης (02/04) ο Έλληνας πορτιέρε αναμένεται να πάρει για ακόμη μία φορά φανέλα βασικού, ξανά κόντρα στη Γιουβέντους, σε μία αναμέτρηση πολύ σημαντική, καθώς πρόκειται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

«Η Γηραιά Κυρία» υποδέχεται τους «λατσιάλι» στο γήπεδο της στις 22:00 στο πρώτο παιχνίδι για τους «4» της διοργάνωσης και ο Χρήστος Μανδάς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, με στόχο να πραγματοποιήσει μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση και να κρατήσει το μηδέν.