Ντέμης: «Η διαιτησία στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτική, δεν έχω ξαναδεί καλύτερη - Χάρηκα για τον Αθανασιάδη»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© intime

Ντέμης: «Η διαιτησία στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτική, δεν έχω ξαναδεί καλύτερη - Χάρηκα για τον Αθανασιάδη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:52 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 02.04.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τη μάχη του τίτλου και για τα όσα συνέβησαν στη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μέσα από την εκπομπή της Nova «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για όσα είδαμε στη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για τη διαιτησία στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην εκπληκτική εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι της Opap Arena: «Η ΑΕΚ δεν είχε σε καλή μέρα διάφορους παίκτες ειδικά στα χαφ. Ο Ολυμπιακός είχε τους Έσε και Τσικίνιο. Η ΑΕΚ είχε σε καλή μέρα τον Αθανασιάδη. Η ΑΕΚ παίρνει λύσεις από τον πάγκο, με τον Μάνταλο και τον Ελίασον που πέρασαν και συνεργάστηκαν στο γκολ παίρνοντας και το ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έκανε τέσσερις μεγάλες φάσεις. Η ΑΕΚ περίμενα ότι θα θέλει λίγο χρόνο λόγω της διακοπής. Θα αρχίσει να αποκτά ρυθμό πιστεύω ξανά

Στο γκολ της ΑΕΚ νομίζω πως ο Ρέτσος δεν θα έπρεπε να αποφύγει την κάρτα. Θα μπορούσε να αποβληθεί γιατί με ισοπαλία θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα ο Ολυμπιακός έμεινε πολύ πίσω. Δεν τελείωσε 100%. Αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ θα υπάρχουν ελπίδες. Πέρυσι κέρδισε ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ να έχει πολλές φάσεις. Τώρα έχασε, χωρίς η ΑΕΚ να έχει ευκαιρίες

Χάρηκα για τον Αθανασιάδη. Ο κάθε παίκτης πρέπει να έχει την ψυχική δύναμη για να μην επηρεάζεται. Δύσκολο να αλλάξεις τον κόσμο. Η μεγαλύτερη απόκρουσή του είναι στο τετ-α-τετ του Ελ Καμπί. Και του Μασούρα είναι, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω μια είναι αυτή επειδή είναι και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Αθανασιάδης ξεχώρισε. Η ΑΕΚ ήταν εκτός ρυθμού. Θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της την Τετάρτη. Αλλιώς δεν θα κερδίσει με την ίδια απόδοση τον Παναθηναϊκό. Σιμάνσκι και Γιόνσον δεν ήταν στην καλύτερή τους μέρα. Ο Έσε και ο Τσικίνιο όπως είπα τα πήγαν καλά για τον Ολυμπιακό. Για τον Μάνταλο αυτή η πάσα είναι εύκολη. Αυτή είναι η δουλειά του Μάνταλου. Το έχει κάνει πολλές φορές. Μπήκε και άλλαξε το ματς. Επίσης ο Μουκουντί τα πήγε πολύ καλά

Οι αλλαγές του Ολυμπιακού δεν πήγαν άσχημα. Ο Ολυμπιακός το έφερε εκεί που ήθελε το παιχνίδι, αλλά δεν πήρε αποτέλεσμα. Αν η ΑΕΚ κερδίσει την Τετάρτη οι πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλες. Σε αυτά τα δύο ματς που ακολουθούν αν η ΑΕΚ πάρει τέσσερις βαθμούς θα ενισχύσει τη θέση της ακόμα περισσότερο».

Για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: «Δεν έβγαλα πολλά συμπεράσματα, μπήκε γκολ στο πρώτο λεπτό. Πειραματίζεται γενικώς ο Τερίμ, κάποια αποτελέσματα του έκατσαν. Θα αρχίσουν και οι αποτυχίες.

Ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ με τα δύο σέντερ φορ, δεν τον άφησε να αναπτυχθεί από πίσω. Άρχισε να διώχνει τη μπάλα από την άμυνά του, ο Παναθηναϊκός πίεζε μεν πολύ, αλλά ήταν άναρχος. Θέληση είχε, Μπερνάρ είχε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήξερε τι να κάνει με τη μπάλα στα πόδια.

Ο Μπράντον ήταν καταπληκτικός, ο Τάισον ήταν πρώτος σε ενέργειες, σε πάσες. Τη διαφορά την έκαναν αυτοί οι δύο ατομικά. Ρυθμό και περισσότερες επιθέσεις είχε ο Παναθηναϊκός. Ξέφυγε από τον Τσέριν ο Μεϊτέ και έφτασε έξω από την περιοχή χωρίς να τον ενοχλήσει κάποιος. Στο β’ μέρος μπήκε καλύτερα ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 2-1, μέτρησε τρεις καλές ευκαιρίες.

Ο Μπερνάρ, ο Τόμας και ο Τάισον ήταν οι καλύτεροι του ματς. Ιδιαίτερα ενεργητικοί ήταν Μπακασέτας-Κώτσιρας».

Για τη διαιτησία: «Είπα σε ένα φίλο μου, δεν είχα ξαναδεί καλύτερο διαιτητή. Ήταν καταπληκτική η διαιτησία. Η δήλωσή του ήταν άτυχη. Δεν ασχολήθηκα, δεν ξέρω για τις καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν 3-1 με δέκα παίκτες ο ΠΑΟ. Σίγουρα ήταν φορτισμένος ο Τερίμ».