Ανοίγει ξανά η Τούμπα στο πρωτάθλημα – Προσιτές τιμές στα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία

Ανοίγει ξανά η Τούμπα στο πρωτάθλημα – Προσιτές τιμές στα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία

Sportal newsroom 21:45 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 01.04.2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία.

Η Τούμπα ήταν κλειστή στον αγώνα της πρεμιέρας των playoffs με τον Άρη κι ανοίγει ξανά για το πρωτάθλημα.

Στο Europa Conference League, στη ρεβάνς με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ήταν βέβαια ανοιχτή και είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, ανακοίνωσε τα εισιτήρια για το ματς της Τετάρτης με τη Λαμία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (02.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (03.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Λαμία θα ισχύσουν μειωμένα παιδικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες, εκτός από εκείνες των VIP. Αναλυτικά: Θύρα 1 Τιμή Κανονικού €30, τιμή παιδικού €15. Θύρες 2, 3 τιμή κανονικού €20 και τιμή παιδικού €15. Θύρα 4 κανονικό €10 και παιδικό €5. Θύρες 5, 6 κανονικό €15 και παιδικό €10. Θύρες 7, 7Α, 8 κανονικό €10 και παιδικό €5. VIP και VIP A τιμή €80

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων/εισ.διαρκείας.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑΓ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑΔιευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης)».