Ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει την υπόθεση Μεϊτέ!

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

Σουαλιχό Μεϊτέ/©Intime

Ο ΠΑΟΚ δεν αφήνει την υπόθεση Μεϊτέ!

Στην Τούμπα θέλουν και προσπαθούν να κρατήσουν τον Σουαλιχό Μεϊτέ στα ασπρόμαυρα.

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι προκειμένου να αναβαθμιστεί η μεσαία γραμμή του Δικεφάλου. Η μεταγραφή πέρασε από 40 κύματα, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» με την επιμονή τους και τον τρόπο τους έδειξαν στον Γάλλο ποδοσφαιριστή πόσο πολύ ήθελαν να τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα».

Μετά από μια περίοδο προσαρμογής ο υψηλόσωμος μέσος αποδεικνύεται σε μια από τις πιο ποιοτικές μονάδες του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν και δικαίως έχει ανοίξει η κουβέντα εδώ και περίπου δύο μήνες εντός ΠΑΟΚ για την απόκτηση του, μιας και ο 30χρονος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τον παίκτη και τον μάνατζερ του προκειμένου να δουν τις προθέσεις τους αναφορικά με μια πιθανή παραμονή του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη και για τα επόμενα χρόνια. Αυτό που τονίστηκε από την πλευρά του Μεϊτέ είναι πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ και την πόλη και δεν θα έλεγε όχι στη διεύρυνση της συνεργασίας του με την ομάδα, εφόσον δεν έρθει στα χέρια του κάποια πρόταση από τα TOP-5 πρωταθλήματα.

Βέβαια, όσο θετικός και αν είναι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής με θητεία μεταξύ άλλων και στη Μίλαν, ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα βρει και με την Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή. Στο συμβόλαιο του δανεισμού υπάρχει αρχικά μια ρήτρα τεσσάρων εκατομμυρίων, που εφόσον ο Δικέφαλος την ενεργοποιήσει μπορεί να κάνει δικό του τον παίκτη με συνοπτικές διαδικασίες. Ωστόσο, η Μπενφίκα έχει περάσει στην αγορά πως ο παίκτης πωλείται και πως από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει μπορεί να κάνει και ένα... σκόντο.

Πάνω σε αυτό προσπαθεί να πατήσει ο Δικέφαλος και στις επαφές που έχει κάνει με τον πορτογαλικό σύλλογο προσπαθεί να καταλάβει αν όντως οι Λουζιτανοί είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον Σουαλιχό Μεϊτέ, ή απλά προσπαθούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ θα το πάει μέχρι τέλους προκειμένου να κρατήσει τον Μεϊτέ στην Τούμπα και στην πορεία να αποκτήσει ακόμα έναν χαφ που θα τον πλαισιώσει.

🔴Baladeros LIVE: O Αθανασιάδης, ο Ρέτσος και το προβάδισμα «Δικεφάλων» για τον τίτλο