Μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ, στο κυνήγι ο ΠΑΟΚ: Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ

Big-4

i

© Intime

Μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ, στο κυνήγι ο ΠΑΟΚ: Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:46 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 31.03.2024

Η κορυφή παρέμεινε ίδια μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Opap Arena, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου;

Το... θρίλερ στην Stoiximan Super League συνεχίζεται όσον αφορά στη «μάχη» του τίτλου, με τις επερχόμενες αναμετρήσεις να αναμένονται άκρως αμφίρροπες.

Η 2η στροφή του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε, με τον «λυτρωτή» Ελίασον να κρίνει το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και να διατηρεί την ομάδα του στο +2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης επιβλήθηκε της Λαμίας με 3-1, χάρη στα γκολ των Σουλεϊμάνοφ, Μανού Γκαρθία και Μπράμπετς. Για την ομάδα της Φθιώτιδας μείωσε ο Κοντονίκος.

Λίγο νωρίτερα, την αυλαία στο σημερινό (31/3) πρόγραμμα άνοιξε η σπουδαία αναμέτρηση στη Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την έδρα του «τριφυλλιού» (2-3) χάρη στα γκολ των Ντεσπόντοφ, Τόμας και Στέφαν Σβαμπ.

Από την άλλη, τα δύο τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Μπερνάρ, όμως όπως αποδείχτηκε δεν αποτέλεσαν αρκετά.

Η μάχη για τον τίτλο δείχνει πως θα κριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί και τους δύο «αιώνιους» να έχουν χάσει σημαντικό έδαφος.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ 1.50

ΠΑΟΚ 3.50

Παναθηναϊκός 11.00

Ολυμπιακός 18.00

🔴Αθανασιάδης και Ελίασον κράτησαν την ΑΕΚ στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ τιμώρησε τον ρόμβο του Τερίμ