Ποιος James Bond; Ο Λουτσέσκου... έμαθε ότι ο Τερίμ θα παίξει με 4-4-2!

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

Ραζβάν Λουτσέσκου/©Intime

Ποιος James Bond; Ο Λουτσέσκου... έμαθε ότι ο Τερίμ θα παίξει με 4-4-2!

Μάνος Τσαλγατίδης 12:43 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 01.04.2024

Η ανάλυση του Παναθηναϊκού που άλλαξε τα σχέδια του Λουτσέσκου για καλό.

Ο πιο διάσημος «κατάσκοπος» του κόσμου είναι ο James Bond, ωστόσο δίπλα του θα μπορούσε να σταθεί επάξια πλέον και η ομάδα ανάλυσης αντιπάλων του ΠΑΟΚ, που διάβασε με κάθε λεπτομέρεια το σκεπτικό του Φατίχ Τερίμ και το στήσιμο του Παναθηναϊκού μέσα στο γήπεδο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα και τη νίκη του Δικεφάλου στη Λεωφόρο.

Αυτό το 4-4-2 ήταν... ταμάμ για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, που είναι η κορυφαία ομάδα στο παιχνίδι των ανοιχτών χώρων και οι «πράσινοι» έδωσαν πραγματικά αρκετούς στον Δικέφαλο. Ωστόσο, αν δεν είχε γίνει αυτό το τόσο καλό σκάουτινγκ στον αντίπαλο τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσανατολιζόταν στο να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα με τους Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, καθώς οι δυο τους είχαν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο τόσο στο ματς με την Ντιναμό στην Τούμπα, όσο και στις προπονήσεις. Όμως μετά την κατασκοπεία στον Παναθηναϊκό και την σιγουριά πως ο Τερίμ θα θελήσει να κάνει κάποια έκπληξη στον σχηματισμό και στην τακτική νοοτροπία όλα άλλαξαν.

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε τελικά πως ο ιδανικός για να υποστηρίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει θα κάνει τη ζημιά είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, που λατρεύει να παίζει στον χώρο, ενώ ο Μουργκ ήταν αυτός που θα έδινε ισορροπία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:12 - 01.04.2024

Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή, γνωστοποίησε ότι το αναβληθέν ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού θα μετατεθεί την Τετάρτη 1 Μαΐου, ενώ η 9η αγωνιστική των playoffs μετατέθηκε κατά μία εβδομάδα.

🔴Baladeros LIVE: O Αθανασιάδης, ο Ρέτσος και το προβάδισμα «Δικεφάλων» για τον τίτλο