Ο Λουτσέσκου ξεκαρδίστηκε στα γέλια με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Ο Λουτσέσκου ξεκαρδίστηκε στα γέλια με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:44 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 02.04.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έβαλε τα γέλια με ερώτηση δημοσιογράφου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μία ερώτηση ενός δημοσιογράφου της Cosmote TV έφερε γέλια στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα playoffs, κατά τη διάρκεια του Flash interview ερωτήθηκε για το αν η νίκη αυτή φέρνει τον «δικέφαλο» και πάλι σε κάποιον στόχο, ειδικά την ήττα από τον Άρη.

Η αναφορά του ρεπόρτερ ένα ματς που έγινε πριν τρεις περίπου εβδομάδες έφερε γέλια στον Λουτσέσκου. «Αυτός ο τύπος είναι απίστευτος», είπε ο Ρουμάνος προπονητής δείχνοντας τον δημοσιογράφο με το χέρι του. Ο 55χρονος τεχνικός γελούσε και κατά τη διάρκεια της μετάφρασης αλλά και της δεύτερης ερώτησης που του έκανε ο δημοσιογράφος της Cosmote TV.

«To μέλλον είναι σήμερα και αύριο, συνεχίζουμε. Κάναμε μία νίκη, προσπαθούμε να κερδίσουμε οτιδήποτε σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Κάναμε το παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Στο πρώτο δεν ένιωσα ότι η ομάδα μας απειλήθηκε, είναι φυσιολογικό να έχουν ποιότητα δημιουργώντας ευκαιρίες, στο δεύτερο ήταν πιο πιεστικοί», ανέφερε αρχικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Είναι φυσιολογικό όταν φεύγει το άγχος να αφήσεις κάποιους χώρους τους οποίους εκμεταλλευτήκαμε. Δεν με χαροποιεί το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις, θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει, στο 1-3 θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση καλύτερα», συμπλήρωσε ο Ρουμάνος προπονητής.

«Στο πρώτο ημίχρονο το γκολ της ισοφάρισης έρχεται 80 μέτρα μακριά από την εστία, από εκεί και πέρα είμαι ικανοποιημένος για ένα παιχνίδι που ήταν γεμάτο ένταση. Χάσαμε τον Κεντζιόρα στο ημίχρονο, ο Νάσμπεργκ είχε καιρό να εμφανιστεί, οι παίκτες ωστόσο διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι», κατέληξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.