Η στιγμή που ο Τερίμ έφυγε εκνευρισμένος πριν τελειώσει η μετάφραση (vid)

Η στιγμή που ο Τερίμ έφυγε εκνευρισμένος πριν τελειώσει η μετάφραση (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:28 - 31.03.2024

Έξαλλος με τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ήταν ο Φατίχ Τερίμ, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποχωρήσει από το flash interview πριν καν ολοκληρωθεί η μετάφρασή του.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον Φατίχ Τερίμ να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο Τούρκος ήταν έξαλλος και έλεγε πως ο διαιτητής θα έπρεπε να ντρέπεται για τις αποφάσεις του.

Μάλιστα, ο τεχνικός ήταν τόσο έξαλλος που έφυγε μπροστά από τις κάμερες πριν ολοκληρωθεί η μετάφραση, δείχνοντας. Οι διαμαρτυρίες του αφορούσαν κατά κύριο λόγο τις καθυστερήσεις, με τον Τερίμ να τονίζει ότι ήταν πολύ λίγος ο χρόνος που κρατήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τερίμ:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Συνήθως εγώ δε λέω για τους διαιτητές κάτι, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αξίζει τέτοιου είδους διαιτητές χωρίς ποιότητα. Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις 4 λεπτά καθυστερήσεις. Είναι μεγάλη ντροπή. Δε λέμε τίποτα για τα πέναλτι και τα φάουλ, αλλά πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις 4 λεπτα.

Αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές, να μην έρχονται καθόλου. Πρέπει να είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας αυτός που ήρθε. Κάναμε λάθος και δεχτήκαμε γκολ, αλλά αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές, να μην έρχονται καθόλου».