Έξαλλος με τον διαιτητή ο Τερίμ: «Πρέπει να ντρέπεται»

Έξαλλος με τον διαιτητή ο Τερίμ: «Πρέπει να ντρέπεται»

Γιώργος Σακελλαρίου 20:24 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 31.03.2024

Ο Φατίχ Τερίμ τόνισε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ότι ο Ρέντερ είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας και θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟΚ και πλέον ο στόχος του πρωταθλήματος δυσκολεύει πάρα πολύ για τους πράσινους. Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα... ρέστα του απέναντι στην ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Ο Φατίχ Τερίμ πάντως τα έβαλε με τον Δανό διαιτητή Μίκελ Ρέντερ, που σφύριζε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι δε συνηθίζει να μιλάει για τον διαιτητή, αλλά αυτή τη φορά το έκανε, μιλώντας για τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων. Ο Τερίμ ήταν έξαλλος και έλεγε πως ο διαιτητής θα έπρεπε να ντρέπεται, ενώ έφυγε μπροστά από τις κάμερες πριν ολοκληρωθεί η μετάφραση, δείχνοντας τον εκνευρισμό του.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Συνήθως εγώ δε λέω για τους διαιτητές κάτι, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αξίζει τέτοιου είδους διαιτητές χωρίς ποιότητα. Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις 4 λεπτά καθυστερήσεις. Είναι μεγάλη ντροπή. Δε λέμε τίποτα για τα πέναλτι και τα φάουλ, αλλά πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις 4 λεπτα.

Διπλό κορυφής ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:02 - 31.03.2024

Διπλό κορυφής ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασιστικός και πανηγύρισε σπουδαία νίκη στη Λεωφόρο με 3-2, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τελείωσε με δέκα παίκτες την αναμέτρηση.

Αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές, να μην έρχονται καθόλου. Πρέπει να είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας αυτός που ήρθε. Κάναμε λάθος και δεχτήκαμε γκολ, αλλά αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές, να μην έρχονται καθόλου», είπε ο Τερίμ και στη συνέχεια αποχώρησε εκνευρισμένος.