Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη - Νέο δημοσίευμα από την A Bola

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη - Νέο δημοσίευμα από την A Bola

Κώστας Τόπας 13:43 - 31.03.2024

Νέο δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για τον Φώτη Ιωαννίδη

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν σενάρια στην Πορτογαλία, ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάζεται ως σοβαρά ενδιαφερόμενη για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Λίγες ημέρες αργότερα, η «Mundo Deportivo» έκανε λόγο για ενδιαφέρον τη Σεβίλλης για την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού. Με τίτλο «Το «μαργαριτάρι» του ελληνικού ποδοσφαίρου που παρακολουθεί η Σεβίλλη», το ισπανικό δημοσίευμα τονίζει πως τόσο οι Ανδαλουσιανοί όσο και η Αταλάντα έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον φορ των «πρασίνων».

Την Κυριακή (31/03), η «A Bola» με νέο δημοσίευμά της επιμένει στο ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό. Οπως τονίζεται, η πορτογαλική ομάδα θα ήθελε ιδανικά να κρατήσει τον Γιόκερες για έναν ακόμη χρόνο με αύξηση των απολαβών του και της ρήτρας αποχώρησής του.

Σε περίπτωση όμως που δεν τα καταφέρει, μιας και ο 25χρονος Σουηδός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο μεγαθηρίων της Ευρώπης, έχει σε πρώτο πλάνο τον Έλληνα επιθετικό του «τριφυλλιού». Μάλιστα, η «A Bola» υπογραμμίζει ότι η Σπόρτινγκ ξεκίνησε ήδη τις διερευνητικές επαφές για τον Ιωαννίδη.

«Ενώ το μέλλον του Γιόκερες διαδραματίζεται εντός (η τιμή του σκόρερ αυξάνεται με κάθε γκολ) και εκτός του γηπέδου (πολλοί ενδιαφερόμενοι σύλλογοι), η διοίκηση της Σπόρτινγκ είναι προσεκτική για το μέλλον και παρόλο που ελπίζει να συνεχίσει με τον Σουηδό για άλλη μια σεζόν -εξ ου και το σχέδιο για αύξηση μισθού και ρήτρα αποχώρησης-, ξέρει ότι το σενάριο αποχώρησης μπορεί να είναι πραγματικό. Ως εκ τούτου, υπάρχει ήδη μια λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζει ότι οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα των Πορτογάλων και συνεχίζει λέγοντας:

Οι Πορτογάλοι «χτύπησαν» ξανά κι «έντυσαν» τον Φώτη Ιωαννίδη με τα χρώματα της Σπόρτινγκ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:41 - 30.03.2024

Οι Πορτογάλοι «χτύπησαν» ξανά κι «έντυσαν» τον Φώτη Ιωαννίδη με τα χρώματα της Σπόρτινγκ!

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας συνεχίζουν να επισημαίνουν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ αυτήν τη φορά ένας γνωστός λογαριασμός στα social media της χώρας τον «έντυσε» με τα χρώματα του συλλόγου.

«Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 αγώνες, ο Ιωαννίδης τα πάει υπέροχα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν/ Δυνατός, στα 1,87 μέτρα και τα 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής ξυπνά την επιθυμία και σε άλλα γεωγραφικά πλάτη, αλλά η Σπόρτινγκ τοποθετείται στην αγορά. Γνωρίζει ότι η ομάδα της Αθήνας θέλει 20 εκατ. ευρώ και πήρε αυτή την πληροφορία μετά από επαφές που έχει ήδη δημιουργήσει, κάτι που δείχνει ότι παίρνει προφυλάξεις. Η ενίσχυση της επίθεσης θα εξετάζεται πάντα, ακόμη και χωρίς να φύγει ο Γιόκερες, αλλά ο συγκεκριμένος ελληνικός στόχος εξαρτάται από την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ», καταλήγει το δημοσίευμα της «A Bola».