Οι σκέψεις Λουτσέσκου για το ντέρμπι και το μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

Intime

Οι σκέψεις Λουτσέσκου για το ντέρμπι και το μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα

Μάνος Τσαλγατίδης 13:30 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 31.03.2024

Πώς σκοπεύει να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο χορτάρι της Λεωφόρου.

O ΠΑΟΚ ταξίδεψε από χθες 30/3 το απόγευμα στην Αθήνα, καθώς σήμερα Κυριακή 31/3 κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Offs της Super League, με τον Δικέφαλο να θέλει τη νίκη προκειμένου να... σβήσει το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στον δικέφαλο και έτσι έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Δικεφάλου απαρτίζεται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Προφανώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ήδη καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και αυτή ξεκινά με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Τόμας Κεντζιόρα, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θολό άφησε κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης το ποιοι θα ξεκινήσουν στα άκρα της άμυνας με τους Ότο, Βιεϊρίνια και Ράφα να... ερίζουν για τρεις θέσεις.

Στα χαφ οι Σουαλιχό Μεϊτέ και Στέφαν Σβαμπ δείχνουν να έχουν το προβάδισμα για την αρχική σύνθεση παρά το γεγονός πως δοκιμάστηκε και ο Οζντόεφ ως παρτενέρ του Γάλλου. Η μεσοεπιθετική τριάδα φάινεται πως θα απαρτίζεται από του Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Μπράντον Τόμας είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στη θέση του φορ.