«Μάχη» στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

«Μάχη» στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:05 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:10 - 31.03.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (31/3, 18:00) για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τα φετινά playoffs και έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, καθώς επικράτησε με σκορ 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παρέμεινε στο κόλπο του τίτλου, όντας στο -1 από τον σημερινό του αντίπαλο και στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά ο Τούρκος προπονητής αναγκάστηκε να αποκλείσει πέντε ποδοσφαιριστές από το ματς. Αυτοί είναι οι Βίτορ Ούγκο, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Λημνιός και Αϊτόρ, οι οποίοι θα δουν από την εξέδρα το παιχνίδι του τριφυλλιού.

Στον αντίποδα, ο Τερίμ υπολογίζει ξανά τους Τιν Γεντβάι και Χουάνκαρ. Οι δύο παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι με τον Ολυμπιακό, όμως την Κυριακή αναμένονται να αγωνιστούν βασικοί εναντίον του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τα φετινά playoffs. Ο Δικέφαλος του Βορρά γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον Άρη με 0-1. Λίγες ημέρες μετά, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε ένα επικό comeback που του έφερε την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα προημιτελικά του Europa Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ.

Στα αγωνιστικά ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση τους τον Ράχμαν Μπάμπα, που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί από το παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έπειτα. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ - Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας – Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μπερνάρ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ότο – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.