Αυτούς «έκοψε» ο Τερίμ από την αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Αϊτόρ και Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Αυτούς «έκοψε» ο Τερίμ από την αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:24 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 30.03.2024

Βίτορ Ούγκο, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Λημνιός και Αϊτόρ δεν συμπεριλήφθηκαν στην 22άδα που ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Η πληθώρα των επιλογών που έχει ο Φατίχ Τερίμ για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έφερε δύσκολες αποφάσεις για τη συγκρότηση της αποστολής.

Ο Τούρκος προπονητής αναγκάστηκε να αποκλείσει πέντε ποδοσφαιριστές από το ματς της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League. Αυτοί είναι οι Βίτορ Ούγκο, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Λημνιός και Αϊτόρ, οι οποίοι θα δουν από την εξέδρα το παιχνίδι του Τριφυλλιού.

Στον αντίποδα, ο Τερίμ υπολογίζει ξανά τους Τιν Γεντβάι και Χουάνκαρ. Οι δύο παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι με τον Ολυμπιακό, όμως την Κυριακή αναμένονται να αγωνιστούν βασικοί εναντίον του ΠΑΟΚ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση του Σαββάτου αναφέρει: «Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα Play offs κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:00).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν».