Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Γιάννης Αλαφούζος

i

Intime

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:02 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 30.03.2024

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Αλαφούζο να βρίσκεται στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Υπό το βλέμμα του Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ μετέβη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να βρεθεί δίπλα στους παίκτες και στον Φατίχ Τερίμ.

Ο Αλαφούζος παρακολούθησε το πρόγραμμα και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους ποδοσφαιριστές για το κυριακάτικο ματς. Επίσης, ενημερώθηκε από τον Τερίμ για την κατάσταση της ομάδας και την εξέλιξη της προετοιμασίας.

Η παρουσία του Αλαφούζου στο Κορωπί δεν είναι πλέον ασυνήθιστη. Ο εφοπλιστής αφιερώνει αρκετό χρόνο καθημερινά στο Τριφύλλι και συχνά, δίνει το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Αλαφούζος θα βρεθεί την Κυριακή στη σουίτα του στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με την προσδοκία να πανηγυρίσει τη νίκη. Με τον ίδιο να έχει ποντάρει πολλά στους «πράσινους» και έχει βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί στην προσπάθεια τους τη φετινή σεζόν.