«Ο Παναθηναϊκός έχει εννέα τελικούς για να στεφθεί πρωταθλητής»

Ντάνιελ Μαντσίνι και Άνταμ Τσέριν

i

Intime

«Ο Παναθηναϊκός έχει εννέα τελικούς για να στεφθεί πρωταθλητής»

Άνταμ Τσέριν και Ντάνιελ Μαντσίνι συμφώνησαν ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια σαν μην υπάρχει αύριο, προκειμένου να τερματίσει πρώτος στη βαθμολογία.

Για εννέα τελικούς που οδηγούν στον τίτλο του πρωταθλητή, έκανε λόγο ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος σε δηλώσεις που έκανε στο ξεχωριστό pregame της Cosmote TV για τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν έχουν μυστικά.

-Για το πώς περιμένει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ από την Εθνική μου ομάδα. Έχουμε μπροστά μας πολλά σπουδαία πράγματα. Εννέα μεγάλα παιχνίδια, για εμάς τους παίκτες, για όλους στον σύλλογο. 

Ατζέντης Τσέριν: «Χαμηλή προσφορά ο Παναθηναϊκός, περιμέναμε περισσότερο σεβασμό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:59 - 30.03.2024

Ατζέντης Τσέριν: «Χαμηλή προσφορά ο Παναθηναϊκός, περιμέναμε περισσότερο σεβασμό»

Ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς, σχολίασε τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και προσπάθησε να πιέσει για να εξασφαλίσει πιο ευνοϊκούς όρους στη συμφωνία.

Και ναι, το πρώτο μας παιχνίδι είναι με τον ΠΑΟΚ, τους γνωρίσουμε πολύ καλά, έχουμε παίξει ήδη αρκετές φορές απέναντι τους. Ξέρουμε ποια είναι η δύναμή τους, αλλά γνωρίζουμε και που μπορούμε να τους «πληγώσουμε». Βεβαίως τους αναλύσαμε, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα μας». 

-Για το αν μέσω της ανάλυσης που έκαναν με το τεχνικό τιμ θα είναι κλειδί η κατοχή της μπάλας και το αμυντικό transition: «Ναι φυσικά. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι σ’ αυτό το παιχνίδι πάνω απ’ όλα, γιατί ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες ιδιαίτερα στην επίθεση. 

Είναι εκπληκτικοί στην αντεπίθεση, οπότε θα πρέπει σίγουρα να έχουμε την κατοχή της μπάλας, αλλά παράλληλα να είμαστε προσεκτικοί όταν τη χάνουμε.  Να είμαστε συμπαγείς, να δημιουργούμε καλές καταστάσεις στο γήπεδο, να μην είμαστε πολύ «ανοιχτοί» στο χώρο, να μην είναι οι αποστάσεις πολύ μεγάλες. 

Σίγουρα δουλέψαμε σ’ αυτό το κομμάτι στις τελευταίες δύο προπονήσεις, αλλά είναι κάτι που δουλεύαμε και πριν από τέτοιου είδους παιχνίδια, γιατί κάποιες φορές δεν μετράει αν έχεις απέναντί σου τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ. Έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού, ο προπονητής μας θέλει να αγωνιζόμαστε με τον συγκεκριμένο τρόπο και προσπαθούμε να το κάνουμε».

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επισήμανε την ανάγκη να λειτουργήσει ο Παναθηναϊκός καλύτερα από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να πανηγυρίσει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο ξεχωριστό pregame της Cosmote TV για τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

«Ξεκινάμε μετά από μια μακρά περίοδο παύσης και πάλι τις υποχρεώσεις μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αποκλείσαμε στο Κύπελλο στα πέναλτι, μετά από έναν δύσκολο αγώνα. Είναι μια ομάδα που κάνει τα πράγματα σωστά, αλλά εμείς από την πλευρά μας έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσουμε στα playoffs με την ίδια απόδοση με τον οποία τα ξεκινήσαμε». 

Οι Πορτογάλοι «χτύπησαν» ξανά κι «έντυσαν» τον Φώτη Ιωαννίδη με τα χρώματα της Σπόρτινγκ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:41 - 30.03.2024

Οι Πορτογάλοι «χτύπησαν» ξανά κι «έντυσαν» τον Φώτη Ιωαννίδη με τα χρώματα της Σπόρτινγκ!

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας συνεχίζουν να επισημαίνουν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ αυτήν τη φορά ένας γνωστός λογαριασμός στα social media της χώρας τον «έντυσε» με τα χρώματα του συλλόγου.

-Για το αν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι τα σημαντικότερα για τη διεκδίκηση του τίτλου: «Η αλήθεια είναι πως υπολείπονται ακόμη εννέα παιχνίδια, αλλά αναμφισβήτητα τα δύο ντέρμπι που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικά. Δεν ξέρω αν αυτά θα είναι καταλυτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως σε περίπτωση που έχουμε καλά αποτελέσματα, σίγουρα θα αποκτήσουμε προβάδισμα. 

Πρέπει να βλέπουμε τα επόμενα ματς, παιχνίδι με παιχνίδι στη συνέχεια. Ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε, είναι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο, ούτως ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία έτσι όπως θέλουμε».