Η «συνταγή» Τερίμ για ΠΑΟΚ και οι... πινελιές

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Η «συνταγή» Τερίμ για ΠΑΟΚ και οι... πινελιές

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:35 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 31.03.2024

Ο Φατίχ Τερίμ έχει οριστικοποιήσει το σχέδιο του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και έχει αφήσει μία εκκρεμότητα.

Συνταγή... Ολυμπιακού, αλλά με ελαφρώς... διαφορετική δοσολογία ετοιμάζει ο Φατίχ Τερίμ, για τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο Τούρκος προπονητής έχει έτοιμο τον «κορμό» της ενδεκάδας και θα προχωρήσει σε προσαρμογές λόγω των συνθηκών.

Εννοείται ότι ο Τερίμ δεν μεταβάλλει το σύστημα 4-3-3, με τον επιθετικό προσανατολισμό που έχει. Ο «αυτοκράτορας» έχει ζητήσει από τους παίκτες του να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να έχουν την κατοχή.

Φυσικά, κόντρα στον ΠΑΟΚ το μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζει εδώ και μία διετία ο Παναθηναϊκός, είναι να προφυλάξει τα μετόπισθεν του. Φέτος, το κατάφερε μόνο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα και αυτός είναι ο οδηγός για το αποψινό ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι θα υπερασπιστεί την εστία. Ο Τιν Γεντβάι επανέρχεται στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Γουίλιαν Αράο, ο Γιάννης Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, οι Ρούμπεν Πέρεθ και Άνταμ Τσέριν θα είναι το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Ο Τάσος Μπακασέτας είναι εξαντλημένος και ίσως να προφυλαχθεί και τη θέση του ως επιτελικός μέσος ενδέχεται να πάρει ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Μπερνάρ θα εκκινεί τις προσπάθειες του από το αριστερό «φτερό» και ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι το «εννιάρι». Πλέον, ο Τερίμ θα περιορίσει πολύ το ροτέισον και θα προχωρά με τους βασικούς του.