Η ικανοποίηση του Μεντιλίμπαρ και το αλλά…
i

© Intime

Η ικανοποίηση του Μεντιλίμπαρ και το αλλά…

Διονύσης Βερβελές 00:07 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 02.04.2024

Η καλή εμφάνιση, το αρνητικό ταμείο και η διαχείριση της συνέχειας…

Μετά το τέλος του ματς που είχε ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφάνισε ένα πρόσωπο για πρώτη φορά τόσο... σκασμένο! Δεν ήταν έτσι ο έμπειρος τεχνικός ούτε μετά από τον αγώνα με τη Μακάμπι στο Καραϊσκάκη και το εις βάρος του 1-4, αλλά ούτε και μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό επίσης εντός έδρας, με σκορ 1-3.

Αυτήν τη φορά, όμως, έδειξε πως τον πείραξε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό γιατί η εμφάνιση της ομάδας ήταν αυτή που έπρεπε, έπαιξαν καλά οι «ερυθρόλευκοι» και έβγαλαν το πρόσωπο που ήθελε και ο ίδιος ο προπονητής. Για την ακρίβεια, αυτό που έλεγε μετά από το τέλος του παιχνιδιού, ήταν πως η ομάδα του και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές του, ακολούθησαν κατά γράμμα τα όσα είχε ζητήσει να κάνουν.

Έτσι πήγε καλά το ματς για τον Ολυμπιακός, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αστοχία των «ερυθρόλευκων» στις φάσεις που κατάφεραν και δημιούργησαν στον αγώνα μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήταν από τις καλές εμφανίσεις με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και ίσως για αυτό να τον πείραξε και τόσο τον ίδιο το γεγονός πως δεν πήρε ούτε έναν βαθμό η ομάδα του Πειραιά. Για το γεγονός ίσως πως στις ήττες που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα δεν ήταν και ο Ολυμπιακός όπως έπρεπε, ενώ τώρα εμφάνισε ένα καλό πρόσωπο και δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.

Το έλεγε και μέσα στ' αποδυτήρια στο γήπεδο της ΑΕΚ, πως ήταν άδικο το αποτέλεσμα και σίγουρα θα έπρεπε τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά για τους «ερυθρόλευκους». Η εμφάνιση της ομάδας ήταν τέτοια που έδινε σε όλους, όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πως το ματς θα γινόταν δικό τους, όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στους «ερυθρόλευκους» και το ταμπλό έγραψε το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ.

Τώρα, «καίγεται» για τη συνέχεια. Δεν είναι εύκολη. Το ματς με τον Άρη είναι μπροστά, με την ομάδα να παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και να είναι στο -8 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολος ο αγώνας της Τετάρτης, το γνωρίζει και ο Μεντιλίμπαρ και γι’ αυτό περιμένει να δει αντίδραση…