Δεν παίζει με την ΑΕΚ ο Σπόραρ - Νέο πρόσωπο ο Λημνιός

Ο Σπόραρ αποχωρεί τραυματίας από το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

i

Intime

Δεν παίζει με την ΑΕΚ ο Σπόραρ - Νέο πρόσωπο ο Λημνιός

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:13 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 02.04.2024

Ο Άντραζ Σπόραρ είναι νοκ-άουτ λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι και δεν υπολογίζεται για το αθηναϊκό ντέρμπι. Εκτός ο τιμωρημένος Παλάσιος, όπως και οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ούγκο και Ζέκα, στην αποστολή ο Λημνιός.

Δύο μεγάλες απώλειες διαχειρίζεται ο Φατίχ Τερίμ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Διότι στο αθηναϊκό ντέρμπι δεν θα αγωνιστούν ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Άντραζ Σπόραρ.

Η απουσία του Παλάσιος ήταν γνωστή λόγω της αποβολής του εναντίον του ΠΑΟΚ την Κυριακή. Στο ίδιο ματς, ο Σπόραρ αποχώρησε τραυματίας μετά από σύγκρουση στο κεφάλι με τον Κεντζιόρα και ο Σλοβένος επιθετικός δεν αισθάνεται τόσο καλά, ώστε να παίξει την Τετάρτη. Οπότε, ο Τερίμ τον άφησε έξω για να τον προφυλάξει.

Κατά τ’ άλλα, το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Δημήτρης Λημνιός, ο οποίος παίρνει τη θέση του Παλάσιος. Ο Σπόραρ δεν αντικαταστάθηκε και η αποστολή αριθμεί 21 άτομα, αντί για 22 που είχε την Κυριακή. Επίσης, εκτός των επιλογών του Τερίμ έμειναν ξανά οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ούγκο και Ζέκα.

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (3/4, 21:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και τελειώματα. Θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ ο Σπόραρ έμεινε εκτός προπόνησης προληπτικά, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Ο Παλάσιος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι μετά την αποβολή του στον προηγούμενο αγώνα» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τρίτης.