Αποκαλυπτική Ελένη Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Ο Φώτης έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου»

Ιωαννίδης - Βουλγαράκη

i

© Intime

Αποκαλυπτική Ελένη Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Ο Φώτης έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:33 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 04.04.2024

Η παρουσία της Ελένης Βουλγαράκη στη Λεωφόρο, το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η... ατάκα της ίδιας για τον «killer» Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ κι έστειλε... μήνυμα!

Στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League στη Λεωφόρο, ο Βίντα άνοιξε το σκορ νωρίς και το «τριφύλλι» έφερε τα πάνω-κάτω χάρη στα γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη (2-1).

Ο Έλληνας φορ των πρασίνων έκανε τη διαφορά και πρωταγωνίστησε σε ακόμη ένα ματς, με την αγαπημένη του Ελένη Βουλγαράκη να δίνει το «παρών» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και να νιώθει πιο περήφανη από ποτέ, βλέποντας τα κατορθώματά του!

Η παρουσία της συντρόφου του Ιωαννίδη στο γήπεδο δεν πέρασε απαρατήρητη από την εκπομπή «Πρωινό» του ANT1, αλλά κι από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε εάν ο Ιωαννίδης της αφιερώνει τα γκολ και για το πως αισθάνεται που κέρδισε (κατά κάποιον τρόπο) και αυτή την ΑΕΚ: «Δεν τα βάζω εγώ τα γκολ, τα βάζει ο Φώτης τα γκολ», είπε η Βουλγαράκη και πρόσθεσε: «Έχει βάλει στην καρδιά μου, με μυτάκι έγινε, τον θαυμάζω πάρα πολύ, είμαι πολύ περήφανη».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μαζί με τη συνεργάτιδα και καλή της φίλη, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η στιγμή που ο Αλμέιδα... υποκλίνεται στον Ιωαννίδη: «Απολαύστε τον, μην τον τιμωρείτε»

Ο διεθνής φορ δέχτηκε την αποθέωση απ' όλο το γήπεδο στο φινάλε της αναμέτρησης, αλλά για εκείνον μίλησε και ο αντίπαλος προπονητής. Και σίγουρα αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι... υποκλίθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και μάλιστα χωρίς να του γίνει ερώτηση για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

«Επειδή όμως υπήρξα και ποδοσφαιριστής, μπαίνω στη θέση του: μετά από δυο λάθη, αν είσαι σε ντέρμπι και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάς ότι περνάει ο χρόνος δεν έχουν όλοι την ηρεμία να βρουν ελεύθερους χώρους. Εχει να κάνει με την αίσθηση, με τη διάθεση. Ίδια μάχη που έδινε ο ΠΑΟ να διώξει τις φάσεις και κυρίως λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον επιθετικό που έχει. Πως σε μία επίθεση μπορεί να τα καταφέρει. Ο ΠΑΟ έχει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι και Έλληνας, οπότε απολαύστε τον. Μην τον τιμωρείται», ανέφερε μεταξύ άλλων.