Αποφυλακίστηκε ένας από τους υπόπτους για την απαγωγή του Πογκμπά

Πολ Πογκμπά

i

PrtScr

Αποφυλακίστηκε ένας από τους υπόπτους για την απαγωγή του Πογκμπά

Κώστας Τόπας 15:44 - 07.04.2024

Ενας από τους υπόπτους για την απαγωγή του Πολ Πογκμπά το 2022, αποφυλακίστηκε πριν από μερικές ημέρες.

Ασχημα νέα για τον Πολ Πογκμπά. Ο ακόμα παίκτης της Γιουβέντους, τουλάχιστον για νομικούς λόγους εκτίει την τετραετή ποινή που του επιβλήθηκε για ντόπινγκ και πριν από μερικές ημέρες του γνωστοποιήθηκε ένα συμβάν το οποίο σίγουρα δεν θα ήθελε να ακούσει.

Σύμφωνα με την «L'Équipe», ο Αντάμα Σ., ένας από εκείνους που οργάνωσαν την απαγωγή του Πογκμπά, αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι είχαν απαγάγει τον Γάλλο μέσο σε διαμέρισμα στα περίχωρα του Παρισιού το βράδυ της 19ης προς την 20η Μαρτίου 2022 και δύο κουκουλοφόροι, με όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα, σημάδευαν τον παίκτη ενώ ζήτησαν αμοιβή 13 εκατομμυρίων ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

«Βόμβα» στη Serie A: Η Γιουβέντους ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Μότα - «Τελειώνει» ο Αλέγκρι
SERIE A

15:25 - 07.04.2024

«Βόμβα» στη Serie A: Η Γιουβέντους ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Μότα - «Τελειώνει» ο Αλέγκρι

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, η συνεργασία Γιουβέντους και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς ο 56χρονος τεχνικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Η «Γηραιά Κυρία» φέρεται να έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Μότα της Μπολόνια.

«Πρέπει να χτυπήσεις δυνατά!», είπε ένας από τους υπόπτους, ο Αντάμα στις 10 Μαρτίου 2022, ελπίζοντας να αποσπάσει 13 εκατομμύρια ευρώ από τον Πολ Πογκμπά.

Ο Πογκμπά παρέμεινε στο σπίτι, με το κινητό του κλειστό και κατασχεμένο, μέχρι τις τέσσερις τα ξημερώματα. Στην απαγωγή, στην οποία ενεπλάκη και ο αδελφός του Ματίας, καταμετρήθηκαν έως και έξι κατηγορούμενοι. Ωστόσο, μόνο ένας πλέον, παραμένει στη φυλακή.

Από τον Σεπτέμβριο του 2022, δύο δικαστές ερευνούν αυτή την απίστευτη απαγωγή της 19ης Μαρτίου 2022, στα προάστια του Παρισιού, κατά την οποία οι δύο άγνωστοι ληστές του ζήτησαν 13 εκατομμύρια ευρώ. Πέντε συγγενείς του κατηγορήθηκαν για εκβιασμό με όπλα και απαγωγή από οργανωμένη συμμορία. Αυτοί οι άνδρες, ηλικίας 29 έως 38 ετών, διώχθηκαν και για εγκληματική συνωμοσία. Όλοι όμως το αρνήθηκαν, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως «θύματα» των ληστών και ισχυρίζονται ότι δέχθηκαν επίθεση οι ίδιοι επειδή ο Πογκμπά αρνήθηκε να πληρώσει.