Ντάνι Άλβες για τη φυλακή: «Προσαρμόζομαι για εμένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει το μέρος»

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Ντάνι Άλβες για τη φυλακή: «Προσαρμόζομαι για εμένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει το μέρος»

Δημήτρης Χούπης 22:15 - 05.04.2024

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε την πρώτη του συνέντευξη απ' όταν αποφυλακίστηκε και ανέφερε ότι στη φυλακή προσαρμόζεται στις συνθήκες που υπάρχουν εκεί μέσα.

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του, καθώς κατέθεσε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την εγγύηση και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος. Ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ λοιπόν έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό El Periodico και δεν ήθελε να αναφερθεί για την καταγγελία της σεξουαλικής κακοποίησης, αφού ακόμα εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης.

Παρόλα αυτά μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή υπό κράτηση από τις 20 Ιανουαρίου του 2023. «Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει η εκδίκαση της έφεσης», είπε στην αρχή.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της φωτό του Ντάνι Άλβες με τη σύζυγό του – Τι της ζήτησε ο Βραζιλιάνος (pic)
SPORT+

19:34 - 02.04.2024

Αυτό είναι το παρασκήνιο της φωτό του Ντάνι Άλβες με τη σύζυγό του – Τι της ζήτησε ο Βραζιλιάνος (pic)

Η Ζοάνα Σανθ έβαλε τέλος στις φήμες για τον χωρισμό της με τον Ντάνι Άλβες, καθώς ανέβασε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ένα story, όπου το ζευγάρι είναι πιασμένο χέρι χέρι. Ποιο είναι το παρασκήνιο της φωτογραφίας.

«Όπου κι αν πάω επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος που κάνει το μέρος. Τώρα νιώθω ήρεμος, είμαι καλά», είπε στη συνέχεια για τις συνθήκες που υπήρχαν στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον έχει καταδικάσει σε φυλάκιση 4,5 ετών. Ο Ντάνι Άλβες έχει εκτίσει μέχρι στιγμής τους 14 μήνες, όντας στη φυλακή από τις 20 Γενάρη του 2023, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να παίρνει την απόφαση να τους αποφυλακίσει προσωρινά, ενόψει της εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό.

Ακόμη του έχουν αφαιρεθεί τα δύο διαβατήρια, το ισπανικό και το βραζιλιάνικο που έχει στην κατοχή του. Ενώ του έχουν επιβάλλει εντολή να τον κρατήσουν μακριά από το θύμα και του απαγορεύουν να επικοινωνεί. Μάλιστα θα πρέπει να εμφανίζεται αυτοπροσώπως κάθε εβδομάδα στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης.