Σάλος με την αποκάλυψη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Σάλος με την αποκάλυψη για το ποιος πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισης του Ντάνι Άλβες

Κώστας Τόπας 12:46 - 31.03.2024

Γνωστό έγινε το ποιος πλήρωσε την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες.

Η εγγύηση για την αποφυλάκιση του Ντάνι Άλβες δεν πληρώθηκε από τον πατέρα του Νεϊμάρ ούτε από μια παρέα φίλων, συμπεριλαμβανομένων του Μέμφις Ντεπάι. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ήταν το γνωστό βραζιλιάνικο περιοδικό «Quem», από τον όμιλο Globo, που βγήκε μπροστά με ένα εκατομμύριο ευρώ, που ζήτησαν τα δικαστήρια ως αντάλλαγμα για αποφυλάκιση.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, στην αρχή βοήθησα τον Ντάνι Άλβες. Σε αυτή τη δεύτερη στιγμή, σε μια κατάσταση διαφορετική από την προηγούμενη, στην οποία τα ισπανικά δικαστήρια έχουν ήδη αποφανθεί υπέρ της καταδίκης, υπάρχουν εικασίες και γίνεται προσπάθεια να συσχετιστεί το όνομά μου και του γιου μου με ένα θέμα που δεν μας απασχολεί πια. Ελπίζω ο Ντάνι Άλβες να βρει με την οικογένειά του όλες τις απαντήσεις που ψάχνει. Για εμάς, για την οικογένειά μου, το Το θέμα έχει τελειώσει», αναφέρεται στην ανακοίνωση του πατέρα του Νεϊμάρ.

Από την άλλη, όπως εξηγεί το πρόγραμμα «Fiesta», στο κανάλι «Telecinco», στην Ισπανία, ο Βραζιλιάνος θα δώσει συνέντευξη στο περιοδικό, όπου θα συζητήσει αυτή τη στιγμή της ζωής του.

«Αυτό το περιοδικό αναφέρει σπουδαίους χαρακτήρες. Σε αντάλλαγμα για το ρεπορτάζ, που εξακολουθεί να παράγεται, πλήρωσαν ένα εκατομμύριο ευρώ. Ήταν μια προκαταβολή για τη συνέντευξη, τύπου ντοκιμαντέρ, που κάνουν», εξηγεί η Μαρίσα Μαρτίν Μπλάσκεθ στο προαναφερθέν πρόγραμμα.

Ο Ντάνι Άλβες έχει παγώσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του, ζητώντας την καταβολή διατροφής στα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Υπενθυμίζεται, ότι ο Βραζιλιάνος, καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση αφού κατηγορήθηκε για βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης στις 31 Δεκεμβρίου 2022. 

Μετά από σχεδόν 14 μήνες φυλάκισης ωστόσο, ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε αφού συγκεντρώθηκε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύηση.