Ροζ ιστορία στην Ιταλία: Ο ΜακΚένι της Γιουβέντους τα έχει με την καλλονή αδερφή παίκτη της Ίντερ!

Ροζ ιστορία στην Ιταλία: Ο ΜακΚένι της Γιουβέντους τα έχει με την καλλονή αδερφή παίκτη της Ίντερ!

Sportal newsroom 21:26 - 09.04.2024

Όπως αναφέρουν στη Ιταλία ο αμυντικός της Γιουβέντους, Γουέστον ΜακΚένι φαίνεται να έχει σχέση με την αδερφή του παίκτη της Ίντερ, Νταβίντε Φρατέζι, Κιάρα.

Σε... πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γουέστον ΜακΚένι. Ο αμυντικός της Γιουβέντους όπως αναφέρουν στην Ιταλία είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό, με την αδερφή ενός παίκτη της Ίντερ. Ο λόγος γίνεται για την αδερφή του Νταβίντε Φρατέζι, Κιάρα. Μάλιστα η Ιταλίδα σύντροφος του Αμερικανού διεθνή βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (7/4) στο Allianz Stadium για να παρακολουθήσει τον αγώνα του αγαπημένου της κόντρα στη Φιορεντίνα.

«Δεν υπάρχει ανάγκη να τη συστήσω, όλοι ξέρουν ποια είναι», αστειεύτηκε ο Φρατέζι, μιλώντας στην Corriere. Η Κιάρα Φρατέζι λοιπόν είναι μοντέλο, η οποία έχει πάνω από 100.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο instagram.

Μάλιστα τα likes που έκανε ο ένας στον άλλον στις φωτογραφίες ήταν το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο της σχέσης των δύο.

Η οποία επιβεβαιώθηκε με την εμφάνισή της στο γήπεδο της Γιουβέντους την Κυριακή για να δει από κοντά το παιχνίδι του συντρόφου της κόντρα στους «βιόλα». Παρόλα αυτά κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Η Ιταλίδα καλλονή είναι λάτρης των ζώων και των ταξιδιών, ενώ ήταν ελεύθερη για πάνω από έναν χρόνο.