Ήρθε ισόπαλη με τη 17η Φροζινόνε και έχασε την ευκαιρία να... μπει Ευρώπη η Νάπολι

Ήρθε ισόπαλη με τη 17η Φροζινόνε και έχασε την ευκαιρία να... μπει Ευρώπη η Νάπολι

Δημήτρης Χούπης 15:33 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 14.04.2024

Η Νάπολι ήρθε 2-2 με τη 17η Φροζινόνε και κάπως έτσι έχασε την ευκαιρία να ανέβει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη 17η Φροζινόνε, αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 και έχασε κάπως έτσι την ευκαιρία να ανέβει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Το πρώτο μέρος είχε αρκετό ρυθμό με τους «παρτενοπέι» να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Στο 14' οι γηπεδούχοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με τον Οσίμεν, ο οποίος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Δύο λεπτά μετά η Νάπολι άνοιξε το σκορ με τον Πολιτάνο, ο οποίος με ένα τρομερό τελειώμα έκανε το 1-0.

Φροζινόνε και Μπολόνια έμειναν «άσφαιρες» σε ένα κακό ποιοτικά ματς - Μπήκε αλλαγή ο Λυκογιάννης
SERIE A

15:33 - 07.04.2024

Φροζινόνε και Μπολόνια έμειναν «άσφαιρες» σε ένα κακό ποιοτικά ματς - Μπήκε αλλαγή ο Λυκογιάννης

Η Φροζινόνε έδωσε τον δικό της «τελικό» κόντρα στην Μπολόνια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της έδινε βαθμολογική... ανάσα, όμως οι δύο ομάδες τα βρήκαν σκούρα στο επιθετικό κομμάτι.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουν δύο τα τέρματά τους, αλλά η αστοχία... κυριάρχησε. Στο 30ο λεπτό η Φροζινόνε κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση την ανέλαβε ο Σούλε, αλλά ο Μερέτ έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τσεντίρα, ο οποίος μετά από λάθος του Μερέτ έκανε το 1-1. Ωστόσο οι «παρτενοπέι» στο 63' μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Οσίμεν, αλλά δέκα λεπτά μετά η Φροζινόνε ισοφάρισε ξανά με τον Τσεντίρα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ