Η Παρί βρήκε τον επόμενο Εμπαπέ: Πληρώνει 120 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Όσιμεν από τη Νάπολι

Βίκτορ Όσιμεν

i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images/Ideal Images

Η Παρί βρήκε τον επόμενο Εμπαπέ: Πληρώνει 120 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Όσιμεν από τη Νάπολι

Κώστας Τόπας 12:20 - 11.04.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς είναι διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα του Βίκτορ Όσιμεν, η οποία φτάνει τα 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Νάπολι.

Η ναπολιτάνικη εφημερίδα «Il Mattino» έχει μια αίσθηση του timing. Την επομένη ημέρας μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα με 3-2, στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν ότι ο Νιγηριανός επιθετικός, Βίκτορ Όσιμεν πλησιάζει στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας η οποία θα ήταν έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του που ανέρχεται στα 120 εκατομμυρια ευρώ.

Ενώ ο Κιλιάν Εμπαπέ απογοήτευσε την Μπαρτσελόνα, ο Όσιμεν ανακοινώνεται πολύ κοντά στη γαλλική πρωτεύουσα. Η «Il Mattino» είναι πεπεισμένος ότι ο πρώην παίκτης της Λιλ επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν για το υπόλοιπο της καριέρας του, παρά τη σαφή επιθυμία του να παίξει μια μέρα στην Premier League. Η ναπολιτάνικη εφημερίδα δίνει επίσης λεπτομέρειες για το συμβόλαιο και επιβεβαιώνει ότι τον 25χρονο επιθετικό περιμένει στο Παρίσι τετραετές συμβόλαιο (μέχρι το 2028), καθώς και μισθός 13 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Μια εκπληκτική διάρκεια συμβολαίου για μια μεταφορά τέτοιου ποσού.

«Κράξιμο» και στον Εμπαπέ από την «Equipe»: «Ούτε ήταν επικίνδυνος ούτε έκανε τα αναμενόμενα»
CHAMPIONS LEAGUE

11:00 - 11.04.2024

«Κράξιμο» και στον Εμπαπέ από την «Equipe»: «Ούτε ήταν επικίνδυνος ούτε έκανε τα αναμενόμενα»

Αρνητική αξιολόγηση έλαβε ο Κιλιάν Εμπαπέ από την γαλλική «Equipe», μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα με 3-2, για την πρώτη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Η Παρί έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα του Όσιμεν

Η ιταλική εφημερίδα εξηγεί επίσης ότι ο Όσιμεν θα διατηρήσει τον έλεγχο των δικαιωμάτων εικόνας του στην Παρί και θα πρέπει να υπογράψει μια σειρά από σημαντικά συμβόλαια με χορηγούς του Κατάρ. Τέλος, διαβεβαιώνεται ότι οι Παριζιάνοι δεν θα δυσκολευτούν να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νιγηριανού επιθετιικού (120 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με αυτήν την πηγή) και ότι δεν είναι αδύνατο να επωφεληθούν από αυτήν την επιχείρηση ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για να συζητήσουν τη μεταγραφή ενός παίκτη της Παρί στη Νάπολι.

 «Η Νάπολι γνώριζε το ενδιαφέρον της Παρί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχει λάβει ακόμη επίσημες προτάσεις από τον ατζέντη της και τους διάφορους μεσάζοντες», καταλήγουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Αν οι πληροφορίες που στέλνουν τον Όσιμεν στην Παρί την επόμενη σεζόν είναι πολλές τις τελευταίες ημέρες στον ιταλικό Τύπο, κανένα γαλλικό Μέσο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την προσέγγιση της Παρί με τον Αφρικανό επιθετικό. Οπως στην Ιταλία, ούτε οι ειδικοί στις μεταγραφές Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο το έχουν κάνει έως τώρα.