Φροζινόνε και Μπολόνια έμειναν «άσφαιρες» σε ένα κακό ποιοτικά ματς - Μπήκε αλλαγή ο Λυκογιάννης

Φροζινόνε - Μπολόνια

i

© PrtScr

Φροζινόνε και Μπολόνια έμειναν «άσφαιρες» σε ένα κακό ποιοτικά ματς - Μπήκε αλλαγή ο Λυκογιάννης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:33 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 07.04.2024

Η Φροζινόνε έδωσε τον δικό της «τελικό» κόντρα στην Μπολόνια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της έδινε βαθμολογική... ανάσα, όμως οι δύο ομάδες τα βρήκαν σκούρα στο επιθετικό κομμάτι.

Η μπίλια στο Φροζινόνε - Μπολόνια έκατσε στο «Χ»!

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν για την 31η αγωνιστική της Serie A σε ένα «must win» ματς κι έμειναν «άσφαιρες» (0-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από το ξεκίνημα με σκοπό να πάρουν το προβάδισμα, όμως η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Φροζινόνε έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

«Βόμβα» στη Serie A: Η Γιουβέντους ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Μότα - «Τελειώνει» ο Αλέγκρι
SERIE A

15:25 - 07.04.2024

«Βόμβα» στη Serie A: Η Γιουβέντους ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Μότα - «Τελειώνει» ο Αλέγκρι

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, η συνεργασία Γιουβέντους και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς ο 56χρονος τεχνικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Η «Γηραιά Κυρία» φέρεται να έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Τιάγκο Μότα της Μπολόνια.

Στο 27ο λεπτό, η Φροζινόνε δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία κι έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Οκόλι πάτησε περιοχή έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ, πήρε την κεφαλιά και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς δεν έβαλε την κατάλληλη δύναμη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 77ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ενώ ένα πεντάλεπτο αργότερα, η Μπολόνια έφτασε μία... ανάσα από το γκολ.

Ο Κάστρο υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή κι εκτέλεσε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Τουράτι τον σταμάτησε έγκαιρα.

Στο 90+4, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 1-0, όμως στάθηκαν εξαιρετικά άτυχοι. Ο Ν' Ντόι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ