Με «buzzer beater» στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Έμπολι πήρε πολύτιμη νίκη επί της Τορίνο

Με «buzzer beater» στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Έμπολι πήρε πολύτιμη νίκη επί της Τορίνο

Δημήτρης Χούπης 23:50 - 06.04.2024

Η Έμπολι πήρε μία πολύτιμη με 3-2 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων επί της Τορίνο για την 31η αγωνιστική της Serie A και ξέφυγε προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μεγάλη νίκη ενόψει της «μάχης» για την παραμονή πήρε η Έμπολι, η οποία επικράτησε με 3-2 της Τορίνο χάρη στο γκολ του Νιάνγκ στο 90+4'.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο μόλις λεπτό με τον Καμπιάνι, ενώ στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι για μαρκάρισμα στον σκόρερ της ομάδας. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε... κατακόρυφα, έχοντας πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ.

Στο 60' ο Ζαπάτα με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του Τορίνο, αλλά στο 75ο λεπτό ο Κανσελιέρι βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε και έκανε το 2-1 για την Έμπολι.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ζαπάτα, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Κολομβιανός επιθετικός μετά από σέντρα του Μπελανόβα έκανε το 2-2 με κεφαλιά, όπως ακριβώς έκανε και στο πρώτο του τέρμα.

Ωστόσο, την ώρα που όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος, ο Νιάνγκ πήρε την μπάλα από τον Κακάτσε και με σουτ στη δεξιά γωνία έκανε το 3-2 και έδωσε τη νίκη στην Έμπολι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ