«Μίλαν, Νάπολι, Λάτσιο και Μπολόνια παρακολουθούν τον Παυλίδη»

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Intime

«Μίλαν, Νάπολι, Λάτσιο και Μπολόνια παρακολουθούν τον Παυλίδη»

Κώστας Τόπας 13:35 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 29.03.2024

Έντονο ιταλικό ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει για τον Βαγγέλη Παυλίδη, καθώς σύμφωνα με την «Tuttosport», η Μπολόνια, η Λάτσιο, η Νάπολι και η Μίλαν παρακολουθούν στενά την περίπτωση του.

Πριν από μερικές ημέρες, η ισπανική «la colina de nervion», αποκάλυψε ότι Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του καλοκαιριού, αφού όπως τονίζει ο Γιουσέφ Εν Νεσιρί είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν.

O 25χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ, έχοντας 27 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 38 εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων από το κορυφαίο επίπεδο.

Μάλιστα, ο Παυλίδης φέρεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τεσσάρων μεγάλων ιταλικών ομάδων. Σύμφωνα με την «Tuttosport», η Μπολόνια, η Λάτσιο, η Νάπολι και η Μίλαν παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. O Έλληνας φορ έχει φτάσει τα 27 του σε όλες τις διοργανώσεις και το 23ο στη φετινή Eredivisie, στην οποία είναι και ο πρώτος σκόρερ. Ένα λιγότερο έχει ο επιθετικός της PSV ΑϊντχόφενΛουκ Ντε Γιονγκ.

Αξιο αναφοράς είναι ότι αυτό το γκολ είχε ιστορική σημασία για τον Παυλίδη. Συγκεκριμένα ήταν το 51ο με τη φανέλα της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Παυλίδης έγινε ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης λίστας είναι ο Κέις Κιστ με 212 γκολ, στη δεύτερη θέση ο Πιέρ Τολ με 85 και μόλις τρία γκολ λιγότερα έχει ο Κρίστεν Νίγκααρντ.